Bugün günlerden pazar olması havanın gayet ideal olması ve hyosung motorumu satmam ve daha yeni motorumun gelmemesi nedeniyle benim scooterı çıkarıp gezeyim dedim.. Hep asfaltta gezmekten sıkıldığımı farkettim ve kendimi bilmediğim yollara sürdüm.....
Gezi biraz talihsiz başladı benim için... Önceden motor vitesli olduğundan motoru çalıştırıp garajdan çıkartırdım garaj kapılarını kapatana kadar komşum gelmiş benim motorla gaz veriyor falan olurdu... Yine motoru çalıştırdım dışarı çıkardım ve neden bilmiyorum ama orta sehba yerine yan ayaklığa aldım ve motor çalışır vaziyette garaj kapısını kapatmaya gittim ve bir baktım ki komşum yine orda ve motora gaz verecek dur yapma dememe kalmadı gazı çevirdi ve motor elinden çıkıp gitti... yana yatıp kafa grenajlarını vida yerlerinden kırdı....
kızsamda bişey diyemedim o an zaten sadece basıp gittim ve motorun fotoğrafını ilk mola yerinde çektim.... dağlara çıkmak yanlızlık bazen iyi geliyor insana nedense... Ve yoluma devam ettim fazla resim çekemedim ama idareten birkaç fotoğraf çektim