Ceyhan motosiklet grubu Kahramanmaraş ofroad kampında idi
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar İki hafta önceden planladığımız Kahramanmaraş ofroad festivaline 13-14 Nisan tarihlerinde Ceyhan ekibi olarak gittik, gördük,yaşadık yani o heyacanı ve bol bol resim çektik gerek kamp alanı,gerek parkurlar bazı aksaklıklara rağmen iyiydi,sanırım motsiklet grupları pek ilgi göstermemişti çünkü pek gelen olmadı bizim dışımızda biz sadece iki tane kros motosiklet gördük onlarda tarsustan katılmışlardı,sağlık olsun.Ama kamp alanı çok güzel bir yer olmasına rağmen zemin olarak güzel değil idi,tuvalet ve su yoktu.İnşallah ilerideki zamanda daha iyileri olur inşallah,her şeye rağmen eğlendik,gezdik,yol yapmış olduk,uzatmadan resimleri atayım.
---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:33 ----------
---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:40 ----------
---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:40 ----------
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:52 ----------
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:18 ----------
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Reklamlar
-
Ellerine sağlık Mustafa'm.
Güzel bir etkinliğe imza atmışsınız.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
-
Diğer gezilere göre az beslenmişsiniz ,
Güzel bir etkinlik olmuş, adınıza sevinirken kendi adıma üzüldüğümü belirtmek isterim,
-
acar65 adlı üyeden alıntı
Sıtkı abim çok teşekkür ederim.
Senin kadar güzel rapor hazırlayamıyorum.İdare et be abim.
Gözlerim sizleri aramadı desem yalan olur özlettiniz sizleri.
Arkadaşlar geri kalan resimleri yarın atarım artık yorgunluktan bittim gari.
Ne demek Mustaf'm. Ne güzel rapor olmuş işte.
Maalesef haberimiz yoktu bu etkinlikten. Bize de iyi bir fırsat olurdu, gelirdik.
Sağlık olsun. Artık başka zaman diyelim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Adana İl Temsilcisi
hep beraber eğlendiğinize ve iyi vakit geçirmenize sevindim.dostlar hep birarada.gayet güzel olmuş.artık çarşamba günü anılarınızı dinleriz.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
adanalı adlı üyeden alıntı
hep beraber eğlendiğinize ve iyi vakit geçirmenize sevindim.dostlar hep birarada.gayet güzel olmuş.artık çarşamba günü anılarınızı dinleriz.paylaşım için teşekkürler.
Tabiki Bora abi kritiğini yaparız Çarşamba günü.
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:14 ----------
takendy adlı üyeden alıntı
Diğer gezilere göre az beslenmişsiniz
,
Güzel bir etkinlik olmuş, adınıza sevinirken kendi adıma üzüldüğümü belirtmek isterim,
Oğuz kardeşim yok yok en ufak ayrıntıyı bile atlamadık evvel allah.Yanımızda Özden vardı yemeklerde en ufak eksiklik yoktu sadece canınız çekmesin diye atmadım ama akşam fırsat bulursam atacağım geri kalan resimleri.
-
acar65 adlı üyeden alıntı
sadece iki tane kros motosiklet gördük onlarda tarsustan katılmışlardı,sağlık olsun.
Abi ben neyle geldim Mobiletle mi
Fazla kalamadım sizlerle, zeytinbeli kampında daha fazla zaman geçiririz artık
-
-
Mustafa hocam,
Açık büfe kahvaltıdan işletmeci kesin zarar etmiştir.
Güzel bir kamp yeriymiş. Ama su ve Wc. olmaması kötüymüş.
Eğlenmiş olmanıza sevindim.
Mustafa hocam,
Fotoğraftaki masa katlanır hale geldiğinde motorda gidiyormu?
Yada kim nasıl getirdi?
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
Mustafa abi o domatesi ağzına atan arkadaşla beni mutlaka tanıştırmalısın. Nerde ne zaman olursa beni mutlaka ara onunla bi yemek yemem lazım karşılıklı
-
-
abi cok güzel bi gezi olmuş tekerize saglık yaw ama ben hiç cross motoru göremedim ....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
-
merhaba ceyhanlı doslarım, güzel bir kamp yapmışsınız, bu vesile ile çoktandır görmediğim doslarıda bir arada resimlerde görmüş oldum. ellerinize sağlık.
lastromantıc kardeş, o domatez yiyen arkadaşımızın adı özdendir. çok sevimli ve,de çok sempati bir arkadaşımızdır. ama aynı masada onunla oturup yemek yersen vallahi ac kalırsın.
mustafa abi, burak hocam, özdenim, o açık büfe kahvatıya çok güldüm çünkü siz orayı silip süpürürken işletme sahibi sizi görüp ne ecel teri dökmüştür. açık büfeyi koyduğuna koyacağına bin pişman olmuştur.
-
-
Tekerinize saglik. Cok iyi bir gezi ve bi okadar saglam grubunuz var.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
search16 adlı üyeden alıntı
Tekerinize saglik. Cok iyi bir gezi ve bi okadar saglam grubunuz var.
Teşekkürler dostum eyvallah.
-
celikgürsel adlı üyeden alıntı
merhaba ceyhanlı doslarım, güzel bir kamp yapmışsınız, bu vesile ile çoktandır görmediğim doslarıda bir arada resimlerde görmüş oldum. ellerinize sağlık.
lastromantıc kardeş, o domatez yiyen arkadaşımızın adı özdendir. çok sevimli ve,de çok sempati bir arkadaşımızdır. ama aynı masada onunla oturup yemek yersen vallahi ac kalırsın.
mustafa abi, burak hocam, özdenim, o açık büfe kahvatıya çok güldüm çünkü siz orayı silip süpürürken işletme sahibi sizi görüp ne ecel teri dökmüştür. açık büfeyi koyduğuna koyacağına bin pişman olmuştur.
Gürsel'im yiğidim aynen öyle,işletme sahibi giderken mümkünse bi daha gelmeyin dedi.Adamın sağlığı bozuldu bu kadar iri yarı insanları görüp,ben bugün zarar ettim diye düşünmüş,ayriyeten bu sene fitre zekatta veremiyeceğim dedi.
-
hoş geldiniz ve iyikide geldiniz sizleri alanda gördüm mavi bandit vardı bende sellektör yaptımö ama kamp kurduğunuz yeri bulamadım sizi bi gelirken bide giderken gördüm şahsen tanışıp fazlaca muhabbetimiz olmadığı için sizi durdurmak istemedim yolda ama ahmet abiyi görmüş olsa ididm kesin durdurudum onunla bir iki defa karşılaştık çünki sizleri de sanal dan paylaşımları nız ile tanıyorum ama dediğim gibi çadır kurduğunuz yeri aradım bulamadım cumartesi akşamı mersinli of rood cularla beraberdim gece 11 e kadar ve o iki kros da tarsustan vedat abi ve buyuk babanın motorları idi keşke gelirken bi bilgilendirme yabsa ididiniz de sizinle ilgilen mek isterdik bu konuda daha öncede size serzenişlerim olmuştur maraşta mt den dostlar olduğunu biliniz
VE BELİRTEYİM YEMEK YEDİĞİNİZ TURAC LA BENİM ARAM 50 METRE
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)