Ceyhan motosiklet grubu Kahramanmaraş ofroad kampında idi
Reklamlar
-
regal adlı üyeden alıntı
hoş geldiniz ve iyikide geldiniz sizleri alanda gördüm mavi bandit vardı bende sellektör yaptımö ama kamp kurduğunuz yeri bulamadım sizi bi gelirken bide giderken gördüm şahsen tanışıp fazlaca muhabbetimiz olmadığı için sizi durdurmak istemedim yolda ama ahmet abiyi görmüş olsa ididm kesin durdurudum onunla bir iki defa karşılaştık çünki sizleri de sanal dan paylaşımları nız ile tanıyorum ama dediğim gibi çadır kurduğunuz yeri aradım bulamadım cumartesi akşamı mersinli of rood cularla beraberdim gece 11 e kadar ve o iki kros da tarsustan vedat abi ve buyuk babanın motorları idi keşke gelirken bi bilgilendirme yabsa ididiniz de sizinle ilgilen mek isterdik bu konuda daha öncede size serzenişlerim olmuştur maraşta mt den dostlar olduğunu biliniz
VE BELİRTEYİM YEMEK YEDİĞİNİZ TURAC LA BENİM ARAM 50 METRE
Mustafa kardeşim çok teşekkür ederim sanırım bir organizasyon eksikliği olmuş,bizler Cumartesi öğleden sonra geldik,hiç motosiklet göremedik,bizlerde bu organizasyonu sadece ofroad'caların düzenlediğini düşündük ama olsun önemli olan katılmaktı,gönül isterdiki sizler ile de tanışalım yine eksiklik işte halbuki bir telefon yakınız ama telefon numaralarmız kayıtlı değil inşallah başka bir organizasyonda tanışmak dileği ile.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:35 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
kazasız belasız nice gezilere...
Yolunuz açık olsun, tekeriniz düz bassın
Sencer kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Reklamlar
-
Beyler mükemmelisiniz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Beyler mükemmelisiniz.
Yusuf abi teşekkürler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
-
kayasertac adlı üyeden alıntı
Abi ben neyle geldim Mobiletle mi
Fazla kalamadım sizlerle, zeytinbeli kampında daha fazla zaman geçiririz artık
Mobilet..dadlısını ne zaman yerük mobiletin ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)