Hayırlı uğurlu kazasız belasız haci, en güzel rengi valla, pırıl pırıl duruyo, hemen bir nazar boncuğu alıp takalım. Gayette rahat kullanılımı var, bakalım artık yaz da geliyor, daha çok görücez seni inşallah.
Hayırlı uğurlu kazasız belasız haci, en güzel rengi valla, pırıl pırıl duruyo, hemen bir nazar boncuğu alıp takalım. Gayette rahat kullanılımı var, bakalım artık yaz da geliyor, daha çok görücez seni inşallah.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Güzel yazı, zevkle okudum
Hayırlı olsun, zevkli uzun yollar dilerim
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Yazı süper tam senin baslangıc noktandayım ne alsam :( sasırdım
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
Hocam süper motor, kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum.en güzel yanı sanırım,alır almaz uzun yola gitmek olmuştur.benimde beğendiğim bir seçenek fazer bütçe olgunlaşınca almak nasip olur inşallah bizede.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
Fazer e bir kez artçı olarak binmiştim. Motorda bişey dikkatimi çekti. Gidonun o aradan yerin gözükmesi garibime gitmişti daha doğrusu bana güven hissi vermemişti ilk bakışta.
Ama on numara motor dızır dızır akar yollarda
öncelikle motorun hayırlı olsun sana kazasız sürüşler dilerim,trafik cezasına da fazla üzülme sen fazerle yemişsin cezayı ,ben şehir içinde cbf150 ile 64 km hızla 154 tl ceza yedim,yapacak birşey yok ödeyeceğiz...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
maşşallah güzel alet nazar degmesin şu trafik cezası diyalogun beni biraz rahatlattı cünkü aylardır plakam kapalı geziyorum memur cevirirse yavaşlıyo gibi yapıp kacıcam hem arada kalbe iyi geliyo bu tarz haraketler.
Motosiklet mucidi
keyifle binesin hayırlı olsun tekrardan, güzel makina.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
polisin uğraşmadığı motorlar ss olanları . çoğu ss çevirmede durmaz plakasıda eğiktir zaten. neyse hayırlı olsun . benimde sonraki motorum bir fazer olacak inşallah.
bu efe mut'lu
Erhan bizim yaşadığımız ama anlatamadığımız duyguları çok güzel açıklamışsın.. Yüksek hızda viraj dönüşleri ayrı bir zevk...Şehir içinde hem 2. hemde 5. viteste gidebilmek de..
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Tekrardan hayırşı ugurlu olsun. allah kaza bela vermesin masallah nazarlardan saklasın :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Arama ve kurtarma serüvenin biraz uzun sürdü fakat mutlu mesut tamamlamana sevindim,
Kazasız belasız kullanman dileğiyle,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Hayırlı olsun güle güle kullanırsınz inşallah, Fazer güzel motor sorunsuz arıza açmaz , eski bir fazer kullanıcısı olarak arka frene fazla güvenme gerçi bu tarz motorların hiç birisinde arka fren fazla iş yapmıyor, seyahat güzel geçmiş radar dışında iyi gezmeler diliyorum
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bak Erhan arka fren diyolar haciii Fazla yuklenmiycen iste arkaya haci, zamanla alisirsin, sen keyfini cikarmaya bak.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Herşeyin bi bedeli vardır, ben pıs pıs yaşıyamam arkadaş...full adrenalin full ceza maksimun keyif
Motosiklet mucidi
nihayet hayırlı olsun
Size VFR aldıramadık Hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)