çok güzel makine
kazasız belasız
güle güle bin
darısı bizlerin başına :-)
çok güzel makine
kazasız belasız
güle güle bin
darısı bizlerin başına :-)
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Fazer'ini satip askere gelmis biri olarak bana nasil bir eziyet ettigini anlatamam su anda. Her ne kadar benzin fiyatlarindan dolayi adamin ocagina incir agaci dikse de bambaska bir motosiklet bu fazer. Hem asigim hem de nefret ediyorum derdim ben fazer icin. Sanirim donuste yine fazer alacagim. Hayirli olsun kaza, bela vermesin Allah.
Not: Aydin-Çine'ye bagli Akçaova beldesi jandarma karakolundayim. Bodrum yolu uzerinde sayilir, erken tatilcilere itinayla cay-kahve ismarlanir.
öncelikle hayırlı, uğurlu olsun.
ama şuraya kadar geldiğini bilsem mutlkaka davet ederdim.
tekerin düz bassın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayirli ugurlu olsun yeni motorun. rapor da guzeldi eline saglik:-)
Keyifle okudum, yeni yoldan geldik bizde Kuşadasından İzmire Gümüldürdeki baraj yolundan, yollar isle of man gbiydi mükemmeldi asfalst dışında elbette.Foto çekmedik , şimdi hikayeni okuyunca acaba bizde motoru büyütüp böyle keyifler alacakmıyız diyorum. Kazasız belasız sürüşler , çok güzel bir seçim olmuş , bilincli bir kullanıcı olmanda cabası=)
Hayırlı olsun. İçinize sinmesi çok güzel nice km lere...
Yeni motosikletin hayırlı olsun Erro.
Keyifle kullanmanı dilerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Kardeş motorun çok temiz görünüyor hayırlı olsun. Zamanında buna bakalım demiştim hatırlıyorsan Ankara'dakinin yerine kısmet bugüneymiş. Çok iyi
olmuş bence.Kazasız belasız nice km'lere
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hayırlı uğurlu olsun abicim...güle güle kullan...
2007 yılında adana-ankara yolunu ben de 350 jawa ile katetmiştim...
akşam 18:30--11:45 saatleri arasında yol almıştım...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan Türkiye şartlarında en güzel 4 silindirli makinelerden biridir kendileri
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çok güzel motor hayırlı olsun
benim de hayalimmm
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
10 gün önce satmak zorunda kaldım fazer mi . Çok güzel bir tercih hayırlı olsun en az yakan 600 cc dir .bende senin gibi 850 km gitmiştim almak için performans egzoz vardı tırafikte sanki polis eskordunda gidiyormuşum gibi hissederdim araba sürücüleri hemen yol verirlerdi . daha önce honda kullandım ama fazer kadar kolay satılan bir motora denk gelmedim bende abs yoktu çok şükür ihtiyaç duyacağım bir an olmadı gaz kestiğimde hemen yığılmaya başlar durmam gereken yere varmadan dururdu. Çok memnun kalıcaksın kazasız belasız güle güle kullan..
Hayırlı olsun erro. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada polislerde o söz klasik. Burdada bizim polisler aynısını diyor. "Olm bas git ne duruyon" Onlarda da motosiklete karşı bir sempati var ama radara girince yapacak birşey yok.
Hayırlı olsun fazerin en güzel rengini ve abs lisini almışsınız.
98 Beygir.....
Hayırlı olsun. Gülerek okudum
Çok güzel bir motor... Süper bir anlatım Erhan, ellerine sağlık.
Yeni motoruna kazasız belasız binesin kardeşim. Fazer tipi ve sesiyle (sıralı 4 silindirin sesi) çok güzel bir seçimdir.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)