scarabeo 200ie (BABA) cbf 150 (OĞUL) karaburun gezisi...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
benimki, ben 9 yasindayken oldu.
-
aytacaksel adlı üyeden alıntı
benimki, ben 9 yasindayken oldu.
6 yaşındayken babamın puch motoruyla gezerdikböyle daha güzel motor kullanmak daha farklı bi duygu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151522394972486&comment_id=25904309& offset=0&total_comments=1¬if_t=video_comment
video,facebook'tan yükledim hızlı yüklendiği için...
-
-
güzel gezi olmuşta screbeo kullanan arkadaşın altında motor ufacık gözüküyo bende ps150 kullanıyorum muhtemelen scooter türü o görüntüyü veriyordur.cbf150 bu konuda king
-
baban motordan anlıyormuş
yanlız dikkatimi çekti cbf in yakın olduğu kadrajlarda ablak efekti olduğu için sanki cbf daha büyükmüş gibi çıkmış şunu bir kere daha anladım fotoğraf çok yanıltıyormuş
-
-
Güzel bir gezi olmuş anlaşılan ellerinize sağlık resimler için
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
boyutlar biraz iri olunca maxi scooter olmadıkca ufak duruyor,cbf gerçekten çok güzel motor arka çanta yan çantalarda oldumu en iri adama bile yakışıyor ama ne yazıkki 12 ps ile nereye kadar artık çok sıkıldım uzun yolda 100-110 ile kamyonlar tarafından sıkıştırılmaktan otobanda yavaş kalmaktan 250 cc artık şart
satoyama,evet scarabeo bence scooterlar arasında tercih edilebilir bir motor her nekadar scooter sevmesemde (ortası boş olanları hiç sevmiyorum
19ps ve 200 cc yakıt 3 litre bakımlar 6binde bir gerçekten çok güzel
evet cbf 2m adamda bile sırıtmıyor (bkz: metehan)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
09 Temmuz 2013, 04:28
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)