Bugün Manisa Spil Dagindaydik Hüseyin Abi, Yücel Abi, Orhan Abi ve ben Hüsnü olmak üzere Manisaya gittik oradan Bir Motorcu Arkadasimizda bize öncülük ederek Spili gezdik, GÜZEL bir günümüz oldu
Bugün Manisa Spil Dagindaydik Hüseyin Abi, Yücel Abi, Orhan Abi ve ben Hüsnü olmak üzere Manisaya gittik oradan Bir Motorcu Arkadasimizda bize öncülük ederek Spili gezdik, GÜZEL bir günümüz oldu
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Sevgili Ege yeli sağolun bildiğiniz nedenlerden dolayı davetinize icabet edemedim.. Ama fotoğrafları izleyince sizlerle beraber gezmiş gibi oldum . Birinci fotoğraf bir harika o pozu iyi yakalamışsın kedi sanki motorun arması gibi duruyor çamurluğun üstünde, anlaşılan güzel bir gezi olmuş , gezilerinizin devamını bekleriz , nice gezilerde beraber olmak dileğiyle her şey gönlünüzce olsun
Not : Ben gelemem, bengidemem diyen kabataşlıya bak...! En önde o koşturmuş gelemem , gidemem diyenden korkacaksın Tekeriniz daim düz bassın herşey gönlünüzce olsun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
guzel gezi
YUCEL ABI BİZİ DE ÇAĞIRIN
TRANSALP.GR.COM
Elinize sağlık güzel gezi olmuş.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Güzel gezi tebrik ederim
Hala mı kesiyor o babası belirsizlar ağaçları ya Ta şubatta gittim kese kese bitiremedi onun bunun çocukları ormanı
Heil Spellcheck
Yaz gelmesiyle herkesin kanı kaynamaya başladı anlaşılan. Güzel bir gün olmuş tekerinize sağlık.
Aklın Yolu Bir .
Dört Teker Bedenini, İki Teker Ruhunu Hareketlendirir.
Ohh ohhh maaşşallah; Mükemmel bir gezi olmuş valla. Bir tarafta Ege Yeli, bir tarafta Yücel abim diğer tarafta Hüseyin abimiz ve diğer arkadaşlar bu SİPİL olayını baya bir alışkanlık yaptınız valla.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
güzel gezi tekerinize sağlık.abi bişey soracam şu çay bahçesinin olduğu tarihi köprü nerede?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)