Ceyhan ve İskenderun Başkonuş Yaylası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yılların Ceyhanlı'sı bir arkadaşla bakıyoruz resimlere tanıyamadı sizleri.
-
-
Adana İl Temsilcisi
mustafam,öncelikle geçmiş olsun.olsun,yine de güzel vakit geçirmişsiniz.biz de gezide hep sizi andık.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
-
Güzel gezmişsiniz başkanım emeğinize sağlık zincir olayıda büyük geçmiş olsun
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
-
Mustafa abi, yemek için mi geziyorsun, gezmek için mi yiyorsun anlamadım ama hiç boş durmuyorsun maşallah,
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Yayla nerde ? Yaylaya ait herhangi bir fotoğraf yokmu ? oraları tanıtıcı ?
Yediğiniz içtiğiniz sisin olsun bize gördüklerinizi paylaşın.
Valla Haklısın Sinan bey işte başımıza zincir olayı gelince hem yaylaya varamadık hemde o can sıkısıyla resimde çekemedik.
---------- Post added at 07:41 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
takendy adlı üyeden alıntı
Mustafa abi, yemek için mi geziyorsun, gezmek için mi yiyorsun anlamadım ama hiç boş durmuyorsun
maşallah,
Oğuz kardeşim sende haklısın hep yemek yerken resimler denk geliyor işte. sanırım her ikiside.
-
-
resımlerın devamını dılerız ayrıyeten kuzenım alı abi.. ceyhandanda resımler cekmenı dılerım
-
Hangi motorun zinciri koptu ? Bide nasıl geri döndünüz zincir kopmasına rağmen.. Güzel gezi olmuş Kesenize bereket
-
macar_93 adlı üyeden alıntı
Hangi motorun zinciri koptu ? Bide nasıl geri döndünüz zincir kopmasına rağmen.. Güzel gezi olmuş
Kesenize bereket
Halil bey kardeşim benim Vstromun zinciri koptu sağolsun Burak hocam cbf150 ile koca motoru çekti hemde 60 km. ve rampa yukarı,sonra Kadirliden arkadaşlarımız yardımcı oldular sağolsunlar bir zincir ayarladılar ve döndük.
-
güzel gezi olmuş arkadaşlar ,ayrıca zincirin kopmasınada üzüldüm, tekerinize taş değmesin...
-
Harikasınız arkadaşlar,
Mustafa hocam geçmiş olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
eraysckra adlı üyeden alıntı
resımlerın devamını dılerız ayrıyeten kuzenım alı abi.. ceyhandanda resımler cekmenı dılerım
Eray..senmisin len? ne ediyon sende mi? motor da alırsın sen artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)