vay arkadas nerde uzak acı var ben ordayım fotonun en uzagında en kosesınde bıryerlerde duruyorumm :(
vay arkadas nerde uzak acı var ben ordayım fotonun en uzagında en kosesınde bıryerlerde duruyorumm :(
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
ama ben bugun cok rencıde oldum ustune bırde plakamı elıme verdıler ayıp ayıp cık cık cık elbet anadoluya gelıceksınız sız bu arada dıp not plaka yamulmus alttan yanı sokulmesı gayet normal ıyıkı yapıstırmaymıs yoksa kuyrukla bırlıkte alıcaktı adam
arkadaslar ben yokken bi macera yasamissiniz. plaka olayi neden oldu. birimi carpti
yorgunluktan olmustur. bizde baya yorulmusuz yolda ister istemez dikkatim dagiliyordu
resimleri kargolarsaniz iyi olur
Bir anlık dikkatsizlik ömür boyu
pişmanlık getirir...
arkadaşlar sagolsun cektıler duvar fotografı olucak pozlar ıns sılınmeden alabılırım bırkac kez basıma geldı pc coktu makıne suya dustu vs ınsan uzuluyor bugun o resımler ıcın tepelere tırmandım :D
ekip çalışıyor heyecanla beklıyorum o zaman
fotoğraflar güzel olmuş güzel turdu.. ne kadar yarım yamalak da katılsam :D şu radar cezalarına nereden bakıyoruz bilen varmı ? gelirken radara girdim 120 ile gidiyodum gördüm ama çok geç oldu :(
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
Iphone'i olandan panorama kacmaz )))
Arazide bütün gözler benim üzerimdeydi, gaza gelmek istemedim )
O yollara soktunuz ya motosikletleri, sürü psikolojisi böyle birşey olmalı
Bu geziye katılmayı çok istiyordum sezonu açmak için ancak daha önce verdiğim bir söz için katılamadım. İNŞALLAH bir dahaki sefere.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
arabamı satıyım bitane iyi motor alıcam vurucam kırbacı sonra gezeriz ...
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)