Hafta sonu Nif Dağı Turlaması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçen de dedimdi...
Nif e muhtar yapacaklar seni
Koca göbekli gelmedimi ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Geçen de dedimdi...
Nif e muhtar yapacaklar seni
Koca göbekli gelmedimi ;)
Nif dolaşmakla bitmez Vali olmak lazım
gelemedi okulda görevliymiş
-
Tuborg mu o? cok ayıp coook. yanlıs ornek oluyosunuz bız cocuklara
şaka bi yana güzel gezi olmus. izmirin neresi güzel değil ki ya. denizi dagı havası.. valla izmirli olmak izmirde yasamak isterdim
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Güzel bir tur, güzel bir dayanışma ve doyumsuz bir keyif olmuş... Hepinizin yüreğine, eline sağlık. Yolunuz açık olsun!...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bu arkadaşların motoru benzinle, kendileri tuborgla çalışıyor....
100 km de 3.5 litre benzin-1tuborg...
hahaha güzell
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
Güzel bir gezi olmuş küçük aksilikler olsada keyfinize diyecek yok.ama bitane nx mi gördüm sadece
-
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
şaka bi yana güzel gezi olmus. izmirin neresi güzel değil ki ya. denizi dagı havası.. valla izmirli olmak izmirde yasamak isterdim
teşekkürler.
sizin oralardaki doğa zenginliği daha fazla ve ciddi anlamda endurocu var(gezme harici yarışlara katılan profesyonal kullanıcı buradan daha çoktur)
HULK adlı üyeden alıntı
Güzel bir tur, güzel bir dayanışma ve doyumsuz bir keyif olmuş... Hepinizin yüreğine, eline sağlık. Yolunuz açık olsun!...
teşekkürler hocam, sizin gezi ve anlatımlarınız kadar olmasada kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz. amacımız şehir adı verdiğimiz tımarhaneden uzaklaşıp 1güncükte olsa huzurun tadını çıkarmak, eğlenmek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
dekarator adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş küçük aksilikler olsada keyfinize diyecek yok.ama bitane nx mi gördüm sadece
teşekkürler sizleride bekleriz. diğer NX'i(Alp_tunay) kaçıncı çağırışım. korkuyo sanırsam
EGE YELI adlı üyeden alıntı
Güzel gezmissiniz paylasim icin tesekürler
sağol Hüsnü abi, bu tarz soft gezilere sizlerde rahatlıkla gelebilirsiniz, herzman bekleriz.
-
Emre kardeş davetin için teşekkür ederim fakat siz bi degişiklik yapın alın ihtiyarıda buraya gelin. baharda geldi zaten.
-
dekarator adlı üyeden alıntı
Emre kardeş davetin için teşekkür ederim fakat siz bi degişiklik yapın alın ihtiyarıda buraya gelin. baharda geldi zaten.
olabilir abi, siz ihtiyarla bir istişare yapın ozaman. havalar biraz daha düzeldiğinde sizin oralarda kamplı bir gezi programı ayarlasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)