Nur topu gibi bi scoterla sezonu açtık haydi hayırlısı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abicim hayırlı uğurlu olsun. Detayları yarın okuyacağım şöyle bir resimlere baktım
Saygılar
-
Saygılar bizden Ramazan iyi bak kendine
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
ahmet abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. 2 şey dicem. 1 = sankim altında çok ufak kalmamışmı? 2 kişi nasıl bineceksiniz, kaldıracakmı?
2= ne kadar çok benzinliğe uğramışsın öyle. Çokmu yakıyor? 100 km de kaç lt? Tekrar hayırlı olsun.
-
-
bakkala çakkala gitmek için, pazara, malzeme taşımak için, kısa yollar için iyi diyosun yani. tekrar hayırlı olsun. Yanlız bunla bodruma gelmeye kalkma, motora yazık olur
-
-
evet doğrudur. Uzun yol denince wolf çıkar piyasaya.
-
Aynen con vaynen Ademim Kötaya tabelası geçilceği zaman wolf çıkacak piyasaya haricinde garajda yatıcak missler gibi
-
oncelıkle allah tabanını duz bastırsın gule gule kullanmak nasıp etsın ahmet abı...bodrum a gelse nolur kı adem benım bodrumda gordugum motorların %80 ı scoter ahmet abıde gelınce +1 fazla olur okadarda buyuk sıkıntı olmaz dımı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
oncelıkle allah tabanını duz bastırsın gule gule kullanmak nasıp etsın ahmet abı...bodrum a gelse nolur kı adem benım bodrumda gordugum motorların %80 ı scoter ahmet abıde gelınce +1 fazla olur okadarda buyuk sıkıntı olmaz dımı
Amin Mutlu sağolasın Bodrumada gider ufaklık ama Kütahya tabelası geçilince Salcoyu ateşlemek farz gibi bi şey oluyor ama
-
ahmet abi sizin tabelanın içine etmişler adam orda foto bile çekilmez istemez bu nasıl bir anlayış acaba reklam filanmı yapıyorlar,,,
bu arada iyi sabır etmişsin hayırlı olsun tekrar yakmıyorla yakıyor arasında bir şey motorun yakıtı dolmuştan ucuza gidersin her yere,
iyiki yolda bir yerde kalmamışsın benzin bitipte
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
abi güle güle kullan. bende bi aralar tvs vego yla kafayı bozmuştum. her motorcunun içinde skuter aşkı bi yerlerde saklı. sen ortaya çıkarmışsın.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
-
Hayirli olsun ahmet
Agaa bana da bundan lazim bi tane
-
Hahahaha ahmet abi cok güzel gezmişşin vallahi 60 Az gelir ama sana yengeye tam olur Kazasız belasız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
yani motorun hayırlı olsun abicim yine bu yazında olduğu gibi diğer gezilerinide severek takip etttim inşalllah birgün tanışmak nasip olur.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
ramizan83 adlı üyeden alıntı
http://img29.imageshack.us/img29/8320/dscn1066small.jpg
ahmet abi sizin tabelanın içine etmişler adam orda foto bile çekilmez istemez bu nasıl bir anlayış acaba reklam filanmı yapıyorlar,,,
bu arada iyi sabır etmişsin hayırlı olsun tekrar yakmıyorla yakıyor arasında bir şey motorun yakıtı dolmuştan ucuza gidersin her yere,
iyiki yolda bir yerde kalmamışsın benzin bitipte
Sağol Ramazan dolmuştan ucuza geleceği kesin birde benim yavru Varadero ş.içinde fazla yıpranıp yorulmayacak ya bunndan iyisi şamda kayısı durumu yani tabelaya gelince her yerde olduğu gibi buradada var bi takım kendini bilmezler ama bizim memleket sanki sahipsiz ilgisiz aga halbuki karayollarıda var burada belediyede
tahsins adlı üyeden alıntı
abi güle güle kullan. bende bi aralar tvs vego yla kafayı bozmuştum. her motorcunun içinde skuter aşkı bi yerlerde saklı. sen ortaya çıkarmışsın.
Teşekkürler Tahsincim sağol scoter candır pratiktir eyidir
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
çok güzel kankam kımıl kımıl janjanlı , tam yengeye gidecek bir alet
artık alıştırma turları yaparsınız
hayırlı uğurlu olsun kazasız kedersiz inşallah .
Sağol ganga böylece evlenirken yengene verdiğim sözlerden birini daha dutmuş oldum evlenmeden önce Yamaha cygnus u vardı onun (abileriyle beraber babası falan) biniyorlardı ona istinaden bende alırız diye söz vermiştim (sanki nikah mehri vermişim aga kafama kakıp duruyodu kurtuldum artıkın)
F54 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun ahmet
Agaa bana da bundan lazim bi tane
Sağol sendemi Brütüs istersen satabiliriz
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Hahahaha ahmet abi cok güzel gezmişşin vallahi
60 Az gelir ama sana yengeye tam olur
Kazasız belasız
Sağol datlı aynı senin nick gibi işte tatlıhızda aldım Manisa -Kütahya arası 330 km yi
COMTAN adlı üyeden alıntı
yani motorun hayırlı olsun abicim yine bu yazında olduğu gibi diğer gezilerinide severek takip etttim inşalllah birgün tanışmak nasip olur.
sağolasın kardeşim inşallah bi fırsatını bulursak bende isterim tanışmayı yolda iki tekerle giden herkesle bir gün bi yerde tanışmak dileğiyle
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun
Sağol teşekkürler kardeş
-
Hayırlı olsun.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)