Sağolasın Mezit
Sağolasın Mezit
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bu gün plakasıda takıldı artık Kütahya trafiğinde cirit atmaya hazır bizim sevimli ufaklık
Uploaded with ImageShack.us
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hemşerim plakanda hayılı olsun
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Sen şinci görüsün ahanda şimcik yazıyom Yamaha motür kulanıcıları sayfasına Piyanist böle böle deyo deye bi daşlasınlar senide gör
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:27 ----------
Sağol hocam ayın 4ünde Eskişehirde olcam nasipse saat 12:30 dan 14 e kadar 14te Konya hızlısıyla Konyaya gitcem müsaitsen görüşmek tanışmak isterim
alet ül edevat fenaa hayırlı olsun tosun guzelmıs
www.erkakurye.com
Eyvallah sağolasın dostum
hemşerim eskişehire geleceğin tarihi ve saati not aldım ,ben gece vardiyasına gidiyorum zaman müsayit, allah işi karışmazsa ogün ben orada olur seni beklerim,iyi geceler...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Tamam hocam nasipse gün saat belli görüşürüz inş.
Bu gün havayı güzel bulunca scoterla piknik keyfi yaptık bizde hem ufaklıkla gerçek sahibi de birbirlerine alıştılar iyi oldu
merhaba ben haydar 10 martta sıfır vento100 alıyorum öğrenciyim istanbulda benim işimi görürmü okula gitmek biraz gezmek için falan nasıl yokuşlardaki durumu sizin fotoğrafları görünce çok hoşuma gitti alınca ben de atarım paylaşımlarınız çok güzel keyifli sürüşler
Guzel şirin makina sevdim ben ..hayirli olsun
.ben de schoter almayi dusunuyomrum bakalim
İnşallah bakalım bende teslim alacağim bayiden egelim 43 nasıl motor ya
Motoru bayiden 15marta aldım artık bende vento100 sahibiyim hayırlı sürüşler çok keyifli vento
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)