bizim oraların havasından mı suyundamıdır bilinmez İzmire gider motorla dönerler...aynı benim gibi...
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah...
bizim oraların havasından mı suyundamıdır bilinmez İzmire gider motorla dönerler...aynı benim gibi...
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Hayırlı olsun ahmet abim şu senin gezilere baktıkça hep bi içim açılır..tekerine sağlık abi..
Dedim ya eşiminde binebileceği bi scoter diye yamaha cygnus a alışık ve takık vaziyette olduğu için kendisi pek bi beğenmedi bizim ufaklığı zannımca
Sağolasın teşekkürler
Buranın önünden geçerken akşam oluyordu hava kararmaya başlamıştı çok tereddüt ettim yaklaşırken dursammı foto çeksemmi diye ama geç kalmamak için durmadım artık
Sağolasın teşekkür ederim
Sağol Öndercim gene geçtik sizin memleketlerden bi ara beraber geçmekte nasip olur inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ahmet abim hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullan inşallah görüşmek üzere yüreğine sağlık.
Sağolasın kardeşim eyvallah bencede görüşmek üzere
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
güle güle kullanın....yolunuz hep açık olsun...allah kaza bela vermesin...
Sağol teşekkür ederim
Hayırlı olsun
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Teşekkürler sağolasın
Hayırlısı olsun nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Yeni motorunuz hayırlı olsun, kütahyamın resimlerini hele o manisa kütahya arası yolları görünce içim sızladı hasretten...17.2 tl benzinle 154 km , benim için inanılmaz bir rakkam , 200 lük vespama 20 tl lik benzin koyuyorum yaptığım km 100 ü imkansız bulmaz, vallahi emekli olunca son durağımız kütahyada kesin senin yeni motordan alacağım, 3 litre bana kütahyayı bir hafta gezdirir sabahtan akşama...
Ben honda innova düşünüyordum o da 3 lt deposu ile adeta kokluyor benzini, ama senin yazını okuyunca listeye vento yu da ekledim,
Bu arada kütahya soğuktur, tekerler kayma yapıyor mu sabah kırağısında çiğinde kütahyamın, frenler nasıl dostum, iki kişi ( 90+ 70 ) rahat rahat gökçimene, sazağa. hıdırlığa çıkar mı,...
tekrar hayırlı olsun, kötayama sevgi ve özlemimle...
Sağolun teşekkürler
Teşekkür ederim sağolun gaza fazla yüklenmeden ılımlı bi şekilde yol aldığınız zaman hakikaten az yakıyor ama burada bi kaç arkadaşımda daha var vento onlardan ş.içi 100 kmde 5lt yakıyor diyenide var 20 tl lik benzin alıyom 1 ay geziyom diyende var birazda şans işi sanırım çin malı scoterda yakıt ekonomisine denk düşmek sabahları hiç kaymadı ama arka lastik ırc wınter kış lastiği onunda etkisi olabilir sanırım frenler fena değil tatmin edici iki kişi dediğiniz yüklerde dediğiniz rampalara çıkarır tabiki fakat ne olur tek kişi 40-50 yle çıkacaksa 2 kişi 25-30 a düşer ben 102kiloyum İzmir-Manisa arasında Sabuncubelini çıkarken 40 a düştü en fazla Manisadan gelirken ise Kula rampalarında 30 a düştü benim için tatminkar değerler bunlar gelirseniz her daim beklerim numaram profilimde yazıyor ararsanız test sürüşü bile yapabilirsiniz
oooofffff offff ulem ganga koynumuzda marka fanatiği besliyomuşuzda haberimiz yokmuş yafs
hee cygnus 125 yamaha te bundan işte aynısı
Uploaded with ImageShack.us[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
aga bak şimdi beni eyi belle bu konuda yenegem haklı gusura galma seni aynen satarım bu konuda bu arada yamahacılar havalara girmesin bak bir yamahada ben göstereyim sana ama buna pinilmiyo
fiyatıda sanırım 2 cugunus parası eder yapıyo abi adamlar yengemin suçu yok yani
http://www.youtube.com/watch?v=-rQqsMxRX4c
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Sen ne demek istiyon şimcik ganga org morg ne iş yoksam yamaha otursun org üretsin motosiklet hondanın işimi demesine getirion ne deyon
hayırlı olsun hemşerim ALLAH kaza bela göstermesin,tekerine taş değmesin ,Aynı zamanda güzel bir yolculuk olmuş ve güzel bir gezi olmuş saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Amin sağolasın teşekkür ederim saygılar bizden
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)