Ah ah çok istemiştim bunlardan bitane ama kısmet olmadı :D Motor çok güzel tatlı duruyor. İlanlarda görmüştüm bu motoru şimdi daha çok görürüz herhalde Kütahya'da :D Güle güle kullanın
Ah ah çok istemiştim bunlardan bitane ama kısmet olmadı :D Motor çok güzel tatlı duruyor. İlanlarda görmüştüm bu motoru şimdi daha çok görürüz herhalde Kütahya'da :D Güle güle kullanın
Hayırlı olsun abi,kazasız,belasız güzel günlerde kullanın insallah.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
aga sölesene yengeye motür bakıyom deyi yavvvv ....... ne adamsın şehir içi oraya buraya kaçınacam deyip durursun , kazayla bendeki hondayı alaydın varya yiyeceğin zopanın haddi hesabı yoktu
ulem kadın milleti anlarmı hondadan yamahadan , çininden caponundan, şeker gibi granajları olsun , görüntüsü güzel olsun, isterse altında motoru olmasın ama yürüsünde
vallaha dırdırından kurtulamazdın isterse motor mekaniği uzaya çıksın ama görüntü dedimmiydi işin rengi felaket deyişir kadınlar için
geçenlerde bizimkisiyle çarşıya inecektik , hadi dedim seni komandoyla gezdirem 2 tokat vuraydım daha iyiydi ya laaa
suratını bi ekşitti ki bununlamı diye işaret etti ? dedim beyenemedinmi , rampayı yaya çıkta biraz motür kıymetini bil diye fırçaladım o gün bu gündür konuşmuyoz
şaka lem şaka ....... konuşmadığım sora baktım olmayacak dedim bu motürcük senin artık bununla direksiyon imtihanına girecek işi öğreneceksin ula bide ne göreyim bana posta koyuyo benim motoruma pinme deyi
hay allaaamm yaaaa fıttırcam
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Valla ganga aslında bunada pek razı değilde işte bizimkisi bi umut yoksa kargadan başka kuş cygnustan başka scoter tanımam kafasında halen yengen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Sorma valla aldığım gün bi dönüp geldi sadece arka bahçede yorum aynen şu oldu " iyimiş de benimki dahamı iyiydi sanki ne " hele birde pazar günü biraz alıştırayım beraber dolaşalım diye scoterı çıkardığımızda çalışmasınmı bu seferde yorum şöyleydi aynen " amaaannn çin malı değilmi işte bir gün çalışır 5 gün çalışmaz hadi gidelim Salcanoya binelim boşver bunu" Salcano ne malıysa artıkın bu arada
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
vaybe ufacık tefecik ama bilinçli kullanıcı ile dağları aşıyor..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aynen Ramazan bilinçli ve aynı zamanda sabırlı kullanıcı olması lazım bunun gibi ufaklıklarla uzun yola çıkacak kimsenin
abim hayırlı olsun motorun
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Sağol Tuzlu eyvallah
Sağol kask nasıl amma hacı takkesi gibi değilmi
hayırlı olsun.
motoru ümmet abi 25bin km kadar test etti. bende yakından gördüm özellikle çok sessiz honda activa gibi çalışıyor, diğer çinliler gibi zarul zurul ses yok vento da. parçasıda ucuz. 250tl motor sıfırlanıyor. krank dahil düşünün..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sağol evet Ümmet abinin motora binip test etme imkanını bulduğum için bu tip bi şeye yönlendim bende ama asıl sahibi pek sevmedi sanırsam arkadaş evimizde marka fanatiği besliyormuşuzda haberimiz yokmuş yafs
Sağlam motormuş ! güle güle kullanın hayırlı olsun.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
abi buranın önünde foto çektirseydin iyiydi
2012 bodrum dönüşü. manisa girişi kuvayi milliye anıtı.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)