Sorunsuz nice kilometrelere...
Sorunsuz nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
bidahaki gezileri, gideceğimiz şehirden arkadaşlarla organize olup yaparız..hem tanışmış oluruz,hem daha keyifli olur.
TRANSALP XL700
arkadaşlar yediğiniz içtiniğiniz sizin olsunda. hiç üşümedinizmi yolda ?
yani yolda ciğeri böbreği bırakmadınızmı rüzgar yemekten ?
hiçbirinizde diz örtüsü veya ön cam yok ..
bende karkış demeden motor tepesindeyim. ama ön cam yada diz örtüm olmasın, fena üşüyorum.
yoksa sizin montlar mı soğuk geçirmiyor ?
nedir bu soğukta motor kullanmanın sırrı ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Yok abi Soğuk kolay kolay geçmez .. sadece eldivenlerde hissettik sabah ayazında , oda geçince gayet iyiydi ..
ilk olarak montlarımız sağlam ..
altına şahsen 3 kat giydim ..
boynumuzu koruyan maskeler vardı ..
Botlarımızı vardı ..
Dizlikler vardı termal yda mafzallı ..
Pantolon altına içlik giydik ..
Bu tür donanındığın zaman soğuk işlemiyo .. Ben karda kıştada çok sürerdim .. eldiven hariç sorun yaşamadım .. eldivenımde ucuz bi eldiven değil ama geçiriyo ona çare yok pek ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
ben bişey giymedim tulumumun içinde sadece atlet ve külotum vardı. ciddiyim
Tekerinize sağlık, güzel kareler.. Bende ara sıra abanta giderim, yazın bile orası soğuktur .. artık rakım yüksek olduğu için.. sizin maşallahınız var, üşümemişsiniz
üşümedikmi ulan çaktırmadım ama g...üm dondu
Allah tan diz örtüm vardı gerçi sabah çok ayaz vardı ama sonrasında hava ısındı bide abantta soğuk vardı haricinde öyle aşırı bır soğuk yoktu
kot pantolonla abanta gidersen dötün donar öyle selo:. 7. 8.şehir dışı gezisinden sonra sende üşümiceksin.
niye üşümiyecem biraz açarmısın
Çok güzel bir gezi olmuş,keşke daha çok resim olsaydı
eveet yeni girebildim foruma geziden sonra. ellerinize saglik beyler fotolar 10 numara. bendekiler en kisa zamanda gelecek :-)
yukarıdan aşağı sayıyorum, kask, 3 tane buff, 1 tane neopren ağızlık, termal içlik,atlet, tshirt, polar, bel ve sırt korumalıklı yelek, sabah gazetesi , mont, eldiven, boxer,termal alt içlik,eşofman,kot pantolon,neopren dizlik, venom mafsallı dizlik, 2tane yün çorap,1 tane normal çorap ve bot bu şekilde üşümedim.. ayrıca rakımdan dolayı bi ara motor abuksabuk çalıştı
TRANSALP XL700
merhabalar arkadaşlarla yolda geçiştik ben de o sırada düzceden hendek bayraktepe istikametine doğru gidiyordum orayıda tavsiye ederim arkadaşlar ayrıca hendek karasu yolu motosiklet için güzel bi güzergah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)