fotolar yok hala beyler bekliyoruz.
fotolar yok hala beyler bekliyoruz.
TRANSALP XL700
hacı otobandan ağaçlarımı seyredecez biz gezeceğimiz yerlerde yavaşladık hatta dırdek molamızı verdik yemeğimizi yedik
Sabah 9 gibi Sakarya civarında gördüm sizi sanırım. 2 grup halinde önde 3 arkada 2 motor siz miydiniz?
Evet arkada Hyosunlar önde bizim ufak ccler gidiyoduk genelde .. Büyük ihtimal bizizdir ..
Ahah hacı onu arkadakı Hyosungculara söylicen .. altlarında makina var yoruluyolar yavaş gidince bizide gazladılarda gazladılar :D bastik Allah ne verdiyse .. makinalar redline geldik gittik (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
bizmişizdir kesin pek iç içe gitmedik. biraz daha resim atalım [IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG][IMG][/IMG],[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG][IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG],[IMG][/IMG] bendeki resimlerin hepsi bu. iyi seyirler..
kankalar burayı resime boğacam biraz daha müsade ayarlıyorum 2 saate hazır
patlamaya hazır olun
ver gelsin seloo bekliyoruz
TRANSALP XL700
Masallah güzel gezi olmuş,tekerinize sağlık.
Bekliyoruzz .. Nihat abey eline sağlık çok güzel .. Mükemmel bi albüm oluyor
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
evet beyler resimler çıktı iyi seyirler bakalım kaç beğeni alacağız
İzlerken bile üşüdüm. Daha nice gezilere inşallah.
SElodayı Süpersin :D Harika olmuş Eline koluna sağlık .. Bu arada hiçbir ayrıntıyı atlamamışsın cidden tebrik ederim :D
Diyorumya adam çalışmış valla :D Fotoğrafcı boyle olur :D
eyvallah arkadaşlar sağolun artık daha nice gezmelere nice fotograf çekmelere inşallah...
abant gezisie gelen arkadaşlara tekrar selam olsun gerçekytengüzelbir gezi olmuş ,aslında niyetimiz sizleri abant kavşağında karşlmaktı fakat bizm guruptakiler hava şartları ve işleri nedeniyle toplanamadık ,çay kahve ısmarlayamadık kusura bakmayın.yinede ben sizleri görmek tanışmak istedim kısa oldu ama olsun artık.önemli olna hayırlısı ile dönmüşünüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------
zaten boluda motora havaşatları ne olursa olsun binmeye korkmayan ben ve birkaç arkadasım var.bır kacıda nisan sonu bınmeye baslar.kuryelerı saymazsak motosıklet tutkudur ya bu tutkuyu yaz kış yasıyacan yada dört tekere boyun egecen yanlıs anlama bu lafım mayıs oncesı motoramı bınılır dıyenlere bak arkadaslar nasılda kapak yapmıslar ve ogun bende abantaydım otobuslerle tur gelmis turıstlerın dedıgı vaybe helal olsun yaz kıs demeden bınıyorsunuz bız yurumeye korkanken dedıler
cesaretin yoksa!!!!!seyret
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)