Selam arkadaşlar,iki emekli ihtiyarın,motor gezisi,bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Selam arkadaşlar,iki emekli ihtiyarın,motor gezisi,bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Kenan abi resimler geliyor sanırım .
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Arda kardeş,resimler gelecekdi ama eklenti yetkiniz yok diyor o yüzden resimleri yükleyemiyorum. napıyım şimdi ben.
Bakıyorum ama göremiyorum :
Forumda fotoğraf ekleme üzerine anlatım var onu okursanız fotoğraf eklemede sorun yaşamazsınız.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Süper gezi olmuş
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Ne zaman geldiniz göremedik sizleri
çok hevesle açtım ama hevesim kursagımızda kaldı
arkadaşım site yönetimine e-mail gönder ,ben öyle yaptım .
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
mesut hocam, iki gündür site yönetimine mesaj yazıyorum ama hiç bakan yok galiba.hala cevap veren olmadı neden se.sen e- mail atınca hemen cevap verdilermi hocam.açdılarmı resim yükleme, yetkisini
Fotoğrafları buraya yuklemeye çalışmayın.
Önce imageshack, photobucket gibi fotoğraf sitelerine yuklemeniz gerekıyor. Daha sonra linki yapıştırafcaksınız ve fotoğraf gorunecek.
bununla ilgili resimli anlatım olan topici incelemenizi tavsıye ederım.
Foruma resim nasıl eklerim
http://www.motosiklet.net/forum/mt-hakkinda-elestiriler-sorular-oneriler-duyurular/29983-mesajiniza-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html
Uploaded with ImageShack.us
http://www.hizliresim.com/
Buradan da yükleyebilirsiniz, forumlar için olan linki kopyalayıp yapıştırıyorsunuz sadece
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
[/COLOR]gezi resimleri yakında geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
1
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
[/COLOR]buda benim motorum arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
teşekkür ederim sağol arkadaşım.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Kenan abim her fotoğrafı ayrı ayrı yukleyıp linklerinide ayrı ayrı kopyalayıp yapıştırman gerekıyor.
Dosyadakı birçok fotoyu yuklemek ıstıyorsan photobucket oneririm
Kena abi gerçekten mükemmel bir gezi olmuş
Fotoların devamını bekliyoruzz..Tabi farklı olmak kaydıyla
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Haklısın sinan kardeşim,öyle yapmam gerekiyormuş sağol teşekkür ederim yardımın için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)