11 gündür yollardayım köy kasaba il tarıhı turistik yerler her yeri gezmeye çalışıyorum 3000 km oldu dün Siirt'ten çıktım Batman hasankeyf geri hasankeyfe turızme kapatmışlar ne zihniyet şe oradan midyat midyattan sonra mor gabriel manastırı sonra Ömer'i Ömer'inde yağmura yakalandım ama böyle bi yağmur yok 350 km boyunca yağmurda yolculuk yaptım ve gezmek fotoğraf çekmek zorunda kaldım defalarca kıyafet değiştirip mola vermek zorunda kaldım mardıni gezdim oradan nusaybın kızıltepe vıransehir tabı ören yerlerini merkezleri gezdim ama yağmur heryeri mahvetti yollar göl oldu tepelerden çamur aktı ama yağmur kum fırtınası fırtına soğuk o halde bile motoru kullanmak bir harika hiç şikayetim yok arkadaş sormuş motor sorun açtımı diye daha bir sorun yok canavar gibi maşallah ama tabi ki yağına tuzuna dikkat ediyorum bu yolculuğa çıkarken zaten herşeyi göze almıştım almak da lazım kıyafetler korumalarımı görseniz belki gürlersiniz ama önce güvenlik ve hazırlık sonrası rahatlık yaşadıklarını anlatabılecek zamanın olur