İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Maşallah süper bir yolculuk başlangıcı. Kazasız belasız tamamlarsiniz inş turunuzu. Takdir ettim, cesaret işi tek başına bunu yapmak.
Selamlar Dün kü yol raporum Adana çıkış osmanıye Nur dağı Antep Antep'te motoru Honda servısıne soktum yağı değiştirdim zincir ayarı lastık havasına falan baktılar güzel sohbet ettık çayımızı içtik sonra yola devam nizip oradan Zeugma kalıntıları in gezdim muhteşem bir medeniyet adamlar o dönem kanalizasyon sistemi döşemişler sulama evlere su sistemi döşemişler aşağıdan yukarıya mozaikler zaten muhteşem ya anlatmak değilde gidip görmek o havayı hissetmek lazım oradan halfeti Birecik i gördüm sonra Urfa Bozova da konakladım toplamda 400 km yol yaptım bugün bozovadan çıktım sabah erken Urfa üzeri Harran a gittim ilk İslam felsefe si Üniversitesi kubbeli evler surları kaleyi gezdim yukarıdan kazı alanını izledim orada çıktım Eyüp peygamberin mağarası ve şivalı suyun olduğu yere gittim başlıklı gölü gezdim akşam Urfa'da konaklayacağım raporum devam edecek görüşmek üzere
Ne olacak bu bizim rapor okuyup, iç çekmelerimiz. Biz hep okuyacağız, hiç yazmayacagız herhalde.
En önemli şeyi söylemeyi unuttum buralar yanıyor çok sıcak . Bugün ki yol raporu sabah Urfa da uyanış ilk önce göbekli tepe kazı alanı gezısı bildiğimiz insanlık tarıhını 12.000 yıl geriye götüren tek tanrılı din inanışının bilinenden daha eskı olduğunu gösteren 1995 yılında bır köylünün tarlasını sürerken bulduğu heykelcikle başlatılan kazı çalışmaları sonucu bır kaç yıldır turizme açılmış kazı alanı mutlaka görülmeli bilinen dünya tarıhını çöpe atan bır uygarlık. Burada sonra yolumuz viranşehir dönüşte şuayıp şehrı tekrar Urfa'ya dönüş sabah istikamet diyarbekir bugün yapılan km 260 .
hayırlı yolculuklar
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Dünkü yol raporum herkeze iyi akşamlar sabah Urfa'dan çıktım dıyarbakır orada surları Ulu camiyı kentin içini gezdim sağolsun dıyarbakır Belediyesi epey yardımcı oldular ağırladılar gezeceğim yerleri anlattılar broşür ve haritalar verdiler hepsine buradan teşekkür ederim yemeğimi yiyip çıktım istikamet Batman petrol şehri dolayısıyla heryer petrol kokuyordu merkezde gezecek çok yer yoktu oradan Siirt'e geldim toplam 380 km yaptım yol üstündeki birkaç ilçeyede girdim 2 gecede burada kalıp Şırnak'a devam edeceğim ama oğlumun özlemi artık rahatsız etmeye başladı beni çok özledim o da ben yokum diye evde sorun çıkartmaya başladı bakalım ne yapacağım
Abi birazda fotoğrafla desteklesen çok daha güzel olacak.
Kızıltepe'ye ugramadan geçtiniz herhalde. Halbuki çok hareketli bir yerdi.
Hayırlı yolculuklar.
Fotografları inşallah eve döndüğümde yükleyeceğim otelde çadırda arkadaşa olsa insanın en rahat ettiği yer evi evime varayım resimleri yükleyeceğim hiç Merak etmeyin
ALOOO Ümmet perkitana Rakip çıktı sonunda :=) kazasız hayırlı yolculuklar.. temmuzda bende bir aksilik olmassa 15 günlük güneydoğu gezisi düşünüyorum.
Yolver gitsin .
Keyifli geziler dilerim. Yol performansınız çok iyiymiş maşallah.
Kardeşim ben bu konuya aboneyim merak ediyorum ne yaptın? Uzun yol konularını full takip ediyorum da
Sitem etme bende takip ediyorum. Sana katılabilirdim Aynı tarihte İstanbul - Ayvalık yaptım ve plan daha onceden yapılmıştı. Sanırım sen hala yoldasın ben dun dondum.
İyilik güzellik şimdilik bir sorum yok herşey yolunda yarın hasankeyfe oradan Mardin midyata devam edip midyat da konaklayacağım bir gece iki gün kalmayı düşünüyorum Mardin de bakalım ne olacak Van uzeri dönecektim ama oralar çok soğuk bende kışlık almadan yola çıktım herhalde dönüş yolu geldiğim yol olacak
Takip ediyoruz da, daha sonra ayrıntılı rapor yazarım dediğin için, soru sormayalım artık dedik.
Allah yolunu acık etsın .
Yazılarına baslarken. Kacıncı gun ve km oldugunu belırtırsen benım gıbı aynı yolu ızlemek ısteyenlere klavuz olur .
evet nedir son durum nereleredesin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)