Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hayat gezince güze -3-

REKLAM ALANI
    mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    şelale mesire alanı eskişehirin güneyinde türkmen dağının eteklerin de bulunuyor. yaklaşık eskişehire 42 km civarında.orada piknik alanı ve alabalık tesisi mevcuttur. çam ormanları içerisinde bulunduğu için ortam oldukça keyif vericidir. bir de suyu çok akmasada küçükte olsa bir şelalesi var . şelale mesire alanıda adını bu küçük şelaleden alır. İŞTE RESİMLER bahar ayları olduğu için hava biraz bulutlu idi. sabah saat 10:00 civarı yola çıktım tabi 3.5 litre benzin alan motorumun deposunu doldurduktan sonra

karşıda görünen dağlar türmen dağları bildiğim kadarı ile deniz seviyesinden 1850 m civarında yüksekliğivar

,

bu mesire alanı aynı zamanda çadır kamp alanı olarakta kullanılıyor.

,

işte şelale , ve buraya aynı zamanda beşik deresi de deniyor.

,

görmüş olduğunuz çeşme aslında akmıyordu. ben şifa olsun diye su içmek için yanına varıncaya kadar. bir baktımki su yok! ama çeşmenin arkasından su sesi geliyor .çeşmenin su gelen borusu yerinden çıkmış, bende yerine taktım. artık su akıyordu, kurt,kuş nasiplenir inşallah...

,

image ve bu gezide burada bitti. kalın sağlıcakla ...
    - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    göremediğimiz raporlar açılmış,ellerine sağlık hocam.
    mesut hoca bunu beğendi.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)
    Güzel gezi olmuş =)
    mesut hoca bunu beğendi.

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı mesut hoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://s6.postimage.org/hbcsd9wpd/SANY0043.jpg
    görmüş olduğunuz çeşme aslında akmıyordu. ben şifa olsun diye su içmek için yanına varıncaya kadar. bir baktımki su yok! ama çeşmenin arkasından su sesi geliyor .çeşmenin su gelen borusu yerinden çıkmış, bende yerine taktım. artık su akıyordu, kurt,kuş nasiplenir inşallah...
    Duyarlı olmak lazım. Keşke herkez, herbirimiz sizin gibi duyarlı olabilse, olabilsek.

Bende yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan kaplumbağa gördüğümde, eğer ki arkamdan bastırıp gelen birisi yoksa durur karşıya geçiririm. Tabii gitmeye çalıştığını zannettiğim tarafa götürürüm. Eğer ki hayvan tam aksi tarafa gidiyorsa ve dili olsa sanırım iyi küfürler yerdim : )).

Gezilerinizin devamını dilerim ...
    mesut hoca bunu beğendi.
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vakti olup da böyle gezip gezip paylaşanlara nasıl imreniyorum...
    mesut hoca bunu beğendi.
    Ninja

HB76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS sattı, beklemede
    çok güzel bir gezi olmuş,
    o şelalenin yanında ne rakı içilir oooffff oooffffff
    imrendim bak yaaaa ;))
    HOŞGELDİN ZEYNEP

Motosikleti
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duyarlı olmak lazım. Keşke herkez, herbirimiz sizin gibi duyarlı olabilse, olabilsek.

Bende yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan kaplumbağa gördüğümde, eğer ki arkamdan bastırıp gelen birisi yoksa durur karşıya geçiririm. Tabii gitmeye çalıştığını zannettiğim tarafa götürürüm. Eğer ki hayvan tam aksi tarafa gidiyorsa ve dili olsa sanırım iyi küfürler yerdim : )).

kim olsa senin ve benim gibi düşünürdü herhalde,gezilerime gelince ALLAH sağlık verdikçe, vakit buldukça,kaza bela olmadıkça gezilerim inşallah devem edecek.bu yaz insallah ilk defa 1000 km üzeri gezi yapmayı pilanlıyorum,ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.saylılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kim olsa senin ve benim gibi düşünürdü herhalde,gezilerime gelince ALLAH sağlık verdikçe, vakit buldukça,kaza bela olmadıkça gezilerim inşallah devam edecek.bu yaz insallah ilk defa 1000 km üzeri gezi yapmayı pilanlıyorum,ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.saylılar...
    - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Emeğine sağlık. Şelale bölgesi Kaz dağlarını andırıyor,hatta tıpkısı diyebilirim. Detaylarada takılmadan edemiyorum, Cup ın göstergesi 160 ve 80 den sonrası redline

Motosikleti
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emeğine sağlık. Şelale bölgesi Kaz dağlarını andırıyor,hatta tıpkısı diyebilirim. Detaylarada takılmadan edemiyorum, Cup ın göstergesi 160 ve 80 den sonrası redline
    şimdi cup motor yok sattım cbf150 yi kullanıyorum, cup kadranı 160 göstersede en fazla 80 km hız yapıyor, fazla gitmiyor.zaten o hızla gittiğin zaman titreşimden her tarafın uyuşuyor. cbf150 ona göre çok çok çok daha iyi.
    - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)