Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bodrum-Ören Muhteşem manzaralar part IV

REKLAM ALANI
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    part 1 http://www.motosiklet.net/forum/etki...ar-part-i.html

part2 http://www.motosiklet.net/forum/etki...r-part-ii.html

part3 http://www.motosiklet.net/forum/etki...-part-iii.html

Tepe manzarası bizi hayli acıktırdı.Restoranda mı otursak mangal mı yapsak karar veremedik.Yoğun ısrarlarımız üzere Adem Abi'yi ikna da edince mangal malzemesini heybeye doldurduk.

Çökerme yoluna dönünce oturmak için güzel bir yer buluyoruz.Aslında buraya 1 saatliğine değilde 2-3 gün demlenmeye gelseniz 5 yaş gençleşme garantisi var.

cesur509, cousinecruis ve DALGIC_800 bunu beğendiler.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Camper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw f650 twin
    Manzaralar harika anlatım yaşanan dostlu motorlar herşey süper. Murat yeni motorun hayırlı olsun kardeşim çok yakışmış inşallah güzel günlerde hayırla neşeyle mutlulukla kullanmak nasip etsin Allah. Cb forumunda yeni motorunu cb125 ile karşılaştırmalısın bence,kimsenin marka fanatikliği yapacağını sanmıyorum sonuçta her iki modelide kullanan biri olarak senin bu konuda fikrinin önemli olduğunu düşünüyorum. İstanbuldan selamlar. İniaşah birgün beraber gezmek nasip olursa birlikte fotoğraflarımızda olur
    Murat 48/30 bunu beğendi.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı Camper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manzaralar harika anlatım yaşanan dostlu motorlar herşey süper. Murat yeni motorun hayırlı olsun kardeşim çok yakışmış inşallah güzel günlerde hayırla neşeyle mutlulukla kullanmak nasip etsin Allah. Cb forumunda yeni motorunu cb125 ile karşılaştırmalısın bence,kimsenin marka fanatikliği yapacağını sanmıyorum sonuçta her iki modelide kullanan biri olarak senin bu konuda fikrinin önemli olduğunu düşünüyorum. İstanbuldan selamlar. İniaşah birgün beraber gezmek nasip olursa birlikte fotoğraflarımızda olur
    İbrahim Abi çok teşekkür ederim.Fotoğraf sayısı fazla gelmiş olacak ki ilk yorum sana ait Daha kimse fotoğrafları bitirememiş olacak, yoksa bu kadar emeğe illaki birileri yorum yapma inceliği sergilerdi.

Salcano Ebat olarak biraz daha uzun ve geniş olduğundan o saplanmış görüntü gitti.Motor tutkusuna küsen artçım tekrar sevindi.İki motoru Cb sayfasında karşılaştırmak pek içimden gelmiyor açıkçası, çünkü insanlar 4000 para vermişler motora benim gibi, ama 2670Tl ye alabildiğiniz bu motor frenleme hariç tüm konularda fiyatından ve Cb den çok üstün özellikler sergiliyor.Zaten biraz borcum olması etkendir ama asıl etken bu fiyata bu farkın içime çok koymuş olmasıdır.Hani 250 cc 90 la rahat giderim diyordum ama 125 cc ile böyle bir imkanı keşefdince üstünden indiğim an almaya karar verdim.Bir kıyaslama başlığı açabilirim aslında ama motor konusunda yılların deneyi olmadığından hem insanları yanlış yönlendirmek istemem, hemde saldırılara maruz kalmak istemiyorum .Ama Markacılık yapılmadığından daha bugün Mutlu Abi mizin dubleks lastikli tertemiz 2012 motorunu 2000 Tl ye satıldığını öğrendik.2000 Tl ile bu motoru alır üzerine 5 yıl garanti rahat binersiniz.

Kısa ve öz komfor,ebat,rahat ve seri gidiş,parça bolluğu arayanları öncelikleri arasına girmeli diyorum.

Salcano ile Cb farkını merak edenler zöelden soru sorabilriler diyim ben en güzeli.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Bmw f650 twin
    Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Bence marka fanatizmi kişisel beklentileri ve cebindeki paranın satın alabilceklerini yani bütçeni çok zorluyor. Fiyat/performans ilişkisinde marka gözetilmez. Bende cb 125i sattım. 10.000 km kullandım beklentilerimi karşıladı memnun kaldım. Arkaya devamlı oturan bir yolcum olsaydı seninle aynı fikirde olacağından şüphem yok, keza arkada titreşim önde benim hissettiğimden daha çok hissediliyordu heleki uzun yolculuklarda. Eğer şimdiki fikrim olsaydı marka söylemiyeceğim ancak elimde daha çok paramın kalabileceği bir motorsiklet bakar onunla devam ederdim ancak geçmiş çin malı motor tecrübelerim yüzünden Honda markası karar vermemde önemli bir etken olmuştu. Şimdi motorumu sattım geride tatsız bir anım yok motora bir eğlence aracı olarak bakınca ayrıntılara takılmıyorsun. Şimdi cbr 250 aldım aradaki fark benim bile beklentilerimi aştı iki motor arasında hiçbir konuda kıyaslamaya bile gidemiyorum. Dediğim gibi herşeyi kendi limitleri ve perspektifi içinde değerlendirmek lazım ancak iş bütçe olduğunda bu dediğim geçerliliğini kaybeder perspektif tamamen değişir. İnşallah yeni motorunla nice kilometreler devirir yüzündeki gülümsemeyi kalbindeki neşeyi ve yaşamındaki mutluluğu misliyle katlamana vesile olur.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Doğal taş mangal keyfi, en sevdiğim Burdada havalar ısındı beyler artisliğiniz kime

Seviyoruz sizleri, gönlünüzce gezin, keyfin dibine vurun bu bizleride iştahlandırıyor

Paylaşım için harcanan emek adama gözlük çıkarttırır

Murat 48/30 bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı Camper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Bence marka fanatizmi kişisel beklentileri ve cebindeki paranın satın alabilceklerini yani bütçeni çok zorluyor. Fiyat/performans ilişkisinde marka gözetilmez. Bende cb 125i sattım. 10.000 km kullandım beklentilerimi karşıladı memnun kaldım. Arkaya devamlı oturan bir yolcum olsaydı seninle aynı fikirde olacağından şüphem yok, keza arkada titreşim önde benim hissettiğimden daha çok hissediliyordu heleki uzun yolculuklarda. Eğer şimdiki fikrim olsaydı marka söylemiyeceğim ancak elimde daha çok paramın kalabileceği bir motorsiklet bakar onunla devam ederdim ancak geçmiş çin malı motor tecrübelerim yüzünden Honda markası karar vermemde önemli bir etken olmuştu. Şimdi motorumu sattım geride tatsız bir anım yok motora bir eğlence aracı olarak bakınca ayrıntılara takılmıyorsun. Şimdi cbr 250 aldım aradaki fark benim bile beklentilerimi aştı iki motor arasında hiçbir konuda kıyaslamaya bile gidemiyorum. Dediğim gibi herşeyi kendi limitleri ve perspektifi içinde değerlendirmek lazım ancak iş bütçe olduğunda bu dediğim geçerliliğini kaybeder perspektif tamamen değişir. İnşallah yeni motorunla nice kilometreler devirir yüzündeki gülümsemeyi kalbindeki neşeyi ve yaşamındaki mutluluğu misliyle katlamana vesile olur.
    Sizin de motorunu hayırlı olsun İbrahim Abi.Ben çok memnunum Allaha şükür.Ben marka çin,japondan çok artık kendini ispatlamış motorlara bakmak lazım derim.Birde üstüne binmekte fayda var aynı kategoride birden fazla motorun.Sizlerden de bol bol gezi bekliyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğal taş mangal keyfi, en sevdiğim Burdada havalar ısındı beyler artisliğiniz kime

Seviyoruz sizleri, gönlünüzce gezin, keyfin dibine vurun bu bizleride iştahlandırıyor

Paylaşım için harcanan emek adama gözlük çıkarttırır

Teşekkürler,

Ben inanmıyorum orada havaların ısındığına.Daha bir paylaşım göremedik çünkü siz güzel insanlardan

Beğendiğinize sevindim kaç pazardır geziyoruz bu pazar uyusak mı bilemedim

Motosikleti
    Bmw f650 twin
    Bizim burada havalar hala yağmurlu ve tatsız. Motor bana bakıyor bende ona.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben inanmıyorum orada havaların ısındığına.Daha bir paylaşım göremedik çünkü siz güzel insanlardan
    Harbiden havalar birden fena bozdu Murat
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

mustafaferah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco super 8 - KYMCO DİNK 200İ - LİFAN PONY 100
    guzel gezı olmus yıne cıkamıyoz marmarıs ten dısarı yaa neyse bu hafta sonu bodrum da olcaz ınsallah motor uzun yol yapsın azcık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)