Bodrum-Ören Muhteşem manzaralar part IV
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Manzaralar harika anlatım yaşanan dostlu motorlar herşey süper. Murat yeni motorun hayırlı olsun kardeşim çok yakışmış inşallah güzel günlerde hayırla neşeyle mutlulukla kullanmak nasip etsin Allah. Cb forumunda yeni motorunu cb125 ile karşılaştırmalısın bence,kimsenin marka fanatikliği yapacağını sanmıyorum sonuçta her iki modelide kullanan biri olarak senin bu konuda fikrinin önemli olduğunu düşünüyorum. İstanbuldan selamlar. İniaşah birgün beraber gezmek nasip olursa birlikte fotoğraflarımızda olur
-
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Bence marka fanatizmi kişisel beklentileri ve cebindeki paranın satın alabilceklerini yani bütçeni çok zorluyor. Fiyat/performans ilişkisinde marka gözetilmez. Bende cb 125i sattım. 10.000 km kullandım beklentilerimi karşıladı memnun kaldım. Arkaya devamlı oturan bir yolcum olsaydı seninle aynı fikirde olacağından şüphem yok, keza arkada titreşim önde benim hissettiğimden daha çok hissediliyordu heleki uzun yolculuklarda. Eğer şimdiki fikrim olsaydı marka söylemiyeceğim ancak elimde daha çok paramın kalabileceği bir motorsiklet bakar onunla devam ederdim ancak geçmiş çin malı motor tecrübelerim yüzünden Honda markası karar vermemde önemli bir etken olmuştu. Şimdi motorumu sattım geride tatsız bir anım yok motora bir eğlence aracı olarak bakınca ayrıntılara takılmıyorsun. Şimdi cbr 250 aldım aradaki fark benim bile beklentilerimi aştı iki motor arasında hiçbir konuda kıyaslamaya bile gidemiyorum. Dediğim gibi herşeyi kendi limitleri ve perspektifi içinde değerlendirmek lazım ancak iş bütçe olduğunda bu dediğim geçerliliğini kaybeder perspektif tamamen değişir. İnşallah yeni motorunla nice kilometreler devirir yüzündeki gülümsemeyi kalbindeki neşeyi ve yaşamındaki mutluluğu misliyle katlamana vesile olur.
-
Doğal taş mangal keyfi, en sevdiğim Burdada havalar ısındı beyler artisliğiniz kime
Seviyoruz sizleri, gönlünüzce gezin, keyfin dibine vurun bu bizleride iştahlandırıyor
Paylaşım için harcanan emek adama gözlük çıkarttırır
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Camper adlı üyeden alıntı
Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Bence marka fanatizmi kişisel beklentileri ve cebindeki paranın satın alabilceklerini yani bütçeni çok zorluyor. Fiyat/performans ilişkisinde marka gözetilmez. Bende cb 125i sattım. 10.000 km kullandım beklentilerimi karşıladı memnun kaldım. Arkaya devamlı oturan bir yolcum olsaydı seninle aynı fikirde olacağından şüphem yok, keza arkada titreşim önde benim hissettiğimden daha çok hissediliyordu heleki uzun yolculuklarda. Eğer şimdiki fikrim olsaydı marka söylemiyeceğim ancak elimde daha çok paramın kalabileceği bir motorsiklet bakar onunla devam ederdim ancak geçmiş çin malı motor tecrübelerim yüzünden Honda markası karar vermemde önemli bir etken olmuştu. Şimdi motorumu sattım geride tatsız bir anım yok motora bir eğlence aracı olarak bakınca ayrıntılara takılmıyorsun. Şimdi cbr 250 aldım aradaki fark benim bile beklentilerimi aştı iki motor arasında hiçbir konuda kıyaslamaya bile gidemiyorum. Dediğim gibi herşeyi kendi limitleri ve perspektifi içinde değerlendirmek lazım ancak iş bütçe olduğunda bu dediğim geçerliliğini kaybeder perspektif tamamen değişir. İnşallah yeni motorunla nice kilometreler devirir yüzündeki gülümsemeyi kalbindeki neşeyi ve yaşamındaki mutluluğu misliyle katlamana vesile olur.
Sizin de motorunu hayırlı olsun İbrahim Abi.Ben çok memnunum Allaha şükür.Ben marka çin,japondan çok artık kendini ispatlamış motorlara bakmak lazım derim.Birde üstüne binmekte fayda var aynı kategoride birden fazla motorun.Sizlerden de bol bol gezi bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Doğal taş mangal keyfi, en sevdiğim
Burdada havalar ısındı beyler artisliğiniz kime
Seviyoruz sizleri, gönlünüzce gezin, keyfin dibine vurun bu bizleride iştahlandırıyor
Paylaşım için harcanan emek adama gözlük çıkarttırır
Teşekkürler,
Ben inanmıyorum orada havaların ısındığına.Daha bir paylaşım göremedik çünkü siz güzel insanlardan
Beğendiğinize sevindim kaç pazardır geziyoruz bu pazar uyusak mı bilemedim
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Bizim burada havalar hala yağmurlu ve tatsız. Motor bana bakıyor bende ona.
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Ben inanmıyorum orada havaların ısındığına.Daha bir paylaşım göremedik çünkü siz güzel insanlardan
Harbiden havalar birden fena bozdu Murat
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
guzel gezı olmus yıne cıkamıyoz marmarıs ten dısarı yaa neyse bu hafta sonu bodrum da olcaz ınsallah motor uzun yol yapsın azcık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)