Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

EGEYELI nin Hafta sonu

REKLAM ALANI
    EGE YELI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Hafta sonu Erdem arkadasimiz pilanlamis oldugu geziye katildim, Güzel Arkadaslarla tanismis olduk kendine tesekür ederim.
    Izmirden yola ciktik Tirede kahvalti yaptik, oradan Belevi Göl kenarinda cay molasi verdikten sonra Gümüldür sahil yolunda devam ettik, kücük bir macera yasadik arkadasin zinciri koptu ve tamiri yapildiktan sonra
    Seferihisar üzerinden Izmire evimize geldik. 250 Km yol yaptik cok güzeldi Hepisine buradan tesekür ediyorum
    namk, Sinan Er, soa ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    Güzel gezi olmuş.
    EGE YELI bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660Z
    Keyifli bir geziydi , daha güzelini gerçekleştireceğiz güzel bir kamp hemde bafa gölünün kıyısında tam bir advanture.. Katılım ve paylaşım için ege yeli 'ne teşekkürler
    EGE YELI bunu beğendi.
    Aklın Yolu Bir .

Dört Teker Bedenini, İki Teker Ruhunu Hareketlendirir.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı erdem_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifli bir geziydi , daha güzelini gerçekleştireceğiz güzel bir kamp hemde bafa gölünün kıyısında tam bir advanture.. Katılım ve paylaşım için ege yeli 'ne teşekkürler
    Güzel olur
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Buraları gezerken kolun ağırmıyor ama dönüşte bir kahve içimi uğrayın deyince kolunun ağrısı tutuyor hadi olsun bakalım neyse ginede iyi gezmişsiniz gezilerinizi zevkle izlemeye devam edelim gezilerinizin devamını bekleriz
    EGE YELI bunu beğendi.
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L

Barış ve Erdem sıkı enduroculardır Hüsnü abi, KLE yi yatırmaya hazırlıklı ol ama yatırdınmı da içini acıtmamaya kendini şartla

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Paylaşım için teşekkürler , zinciri nasıl bağladınız ?
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Çok güzel bi organizasyon olmuş. Ne az ne çok. Paylaşım için teşekkürler. Birazda çevre bilgisi ve fotoları olsaymış..
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    super geçmiş
    TRANSALP.GR.COM

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660Z
    Alıntı 35emre35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img838.imageshack.us/img838/3240/c9dgj.jpg
    Barış ve Erdem sıkı enduroculardır Hüsnü abi, KLE yi yatırmaya hazırlıklı ol ama yatırdınmı da içini acıtmamaya kendini şartla
    Hüsnü abi sen bu emre'ye uyma Söyleyene bak ilk tanıdığım gün üzerinde tşört ile narlıdere otoban çıkışındaki virajda ayak peglerini asfalta dayamış gidiyordu Hele birde o tşört ile çalıların arasından bir geçişi var halen aklımda işte bu foto .. Arkadaki Hakan mı ?

Aklın Yolu Bir .

Dört Teker Bedenini, İki Teker Ruhunu Hareketlendirir.

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    Hüsnü abi sen bu emre'ye uyma Söyleyene bak ilk tanıdığım gün üzerinde tşört ile narlıdere otoban çıkışındaki virajda ayak peglerini asfalta dayamış gidiyordu Hele birde o tşört ile çalıların arasından bir geçişi var halen aklımda işte bu foto .. Arkadaki Hakan mı ?

http://i1353.photobucket.com/albums/...pscae80209.jpg
    güzel viraj buldummu yatarım, dişli lastik filan dinlemem vücut korumayı evde unutmuşum o gün evet mavili Hakan.
    ne sıcak bir gündü, ben arazide tişörtle kavruldum sizi düşünemiyorum. ama araziden sonra deniz sefası ne iyi gelmişti beeeeeeeeee

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı 35emre35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img838.imageshack.us/img838/3240/c9dgj.jpg
    Erdem Enduro degil sanki Cross kullaniyor
    Ben buralari cikmam (cikamam)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

http://i1353.photobucket.com/albums/...pscae80209.jpg
    Emre sende Erdemden asagi kalmazsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buraları gezerken kolun ağırmıyor ama dönüşte bir kahve içimi uğrayın deyince kolunun ağrısı tutuyor hadi olsun bakalım neyse ginede iyi gezmişsiniz gezilerinizi zevkle izlemeye devam edelim gezilerinizin devamını bekleriz
    Erhan abi inan bana arkadaslar sahit, gezinin yarisinda kolum agrimaya basladi gezinin sonunu zor getirdim, sana ugrayamadim AFFET beni
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)