Ceyhan gurup gezisi yumurtalık
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vay arca arkadaşım mangal fotolarını görünce biz geldi aklıma (murat, celal, ben) aynısından bizde yaptıkta bugün. gezmek kaynaşmak güzeldir. Tekerinize taş değmesin. Tebrikler.
-
-
çok güzel gezi olmuş aynı yerde gecen yaz bizde kamp yabmıştık gercekten güzel yer orası sakınn ve rahat
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
MUstafa önce ıslanmışsınız ama sonrasında güzel eğlenmişsiniz. Bu yıl yine yumurtalıkta kamp yapılacakmı geçen yıl çok güzel eglenmiştik. Yapılacaksa sabırsızlıkla tarihini açıklamanı bekliyorum.
-
33mersin33 adlı üyeden alıntı
MUstafa önce ıslanmışsınız ama sonrasında güzel eğlenmişsiniz. Bu yıl yine yumurtalıkta kamp yapılacakmı geçen yıl çok güzel eglenmiştik. Yapılacaksa sabırsızlıkla tarihini açıklamanı bekliyorum.
Abi evet inşallah Nisan ayı içerisinde kamp yapacağız inşallah.Sanırım yine 23 nisan tatiline denk getireceğiz..
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
-
Mustafa'm, yine yakmışsın ortalığı. Şişler fena...
Ellerine sağlık. Güzel bir haftasonu olmuş.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Mustafa'm, yine yakmışsın ortalığı. Şişler fena...
Ellerine sağlık. Güzel bir haftasonu olmuş.
Sıtkı abi teşekkürler.İnşallah bu seneki yapacağımız nisan ayı kampımıza sizleride bekliyoruz,Mangalı birlikte yelliyeceğiz.inşallah.
-
Adana İl Temsilcisi
vay vay lokmacı gurup,yakışır. elinize sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
acar65 adlı üyeden alıntı
Sıtkı abi teşekkürler.İnşallah bu seneki yapacağımız nisan ayı kampımıza sizleride bekliyoruz,Mangalı birlikte yelliyeceğiz.inşallah.
İnşallah Mustafa'm.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Vayy dostlar,
Afiyet şeker olsun. Güzel bir gün olmuş.
Ama adam ıslak fotoğraflarınızdan da bir kaç tane koymazmı?
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
adanalı adlı üyeden alıntı
vay vay lokmacı gurup,yakışır.
elinize sağlık.
Evet Bora abi valla verdik lokmanın gözüne neden dersen konunun başında anlattım durumu yesende yemesende vereceksin parayı bizde malımız araya gideceğine kendimizi araya verdik.
---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 08:52 ----------
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Vayy dostlar,
Afiyet şeker olsun. Güzel bir gün olmuş.
Ama adam ıslak fotoğraflarınızdan da bir kaç tane koymazmı?
Yusuf abi olsa dükkan senin ama sabah biraz ıslandık oda kaydadeğer olmadığı için resim çekmedik.İnşallah en kısa zamanda birlikte yaparız mangalı.
-
acar65 adlı üyeden alıntı
...... ammaaaaa havaya bir baktık yağmur geliyor
hemde iyi geliyor ne yapalım falan diye düşünürken yav hiçmi ıslanmadık kardeşim çok çok biraz ıslanırız bahar yağmuru çabuk geçer diyerek belirlediğimiz istikamete gitmeye karar verdik ve yola koyulduk.Daha bir köy ilk köye vardık (Hamdilli Köyü) varmadık yolda doluya yakalandık.
hemde ne dolu neredeyse kask vizörlerini kıracak gibi neyse köye vardık bir dulda bir yer bulup sığındık.Sonra kimin fikriydi lan bu zorkun diye başladık söylenmeye ama kimsede gık yok çünkü ortak alınmış bir karardı neyse yola çıktık bir kere yav Zorkuna gidersek donumuza varana kadar ıslanırız bu arada kimsede yağmurluk yok.Sonra karar değiştirip Açık havada mangal yapacaktık,çünkü bizim Burak hoca yallah diyince 3 kilo 200 gram et almış topu topu 4 kişiyiz ya
ben gitsekte gitmesekte etin parasını alırım arkadaş diyor
yani anlıcanız gitsekte gitmesekte eti yicez ve Yumurtalık'a gidip eti yedik.
]
Nelere kaaadirsin sen mangal yaa
ne diyelim abim afiyetler olsun sizlere
-
şişe takılanları gördükçe valla içim gitti.... süper olmuşşş.....
-
beter-böcek adlı üyeden alıntı
Nelere kaaadirsin sen mangal yaa
ne diyelim abim afiyetler olsun sizlere
Emre kardeşim teşekkürler,Senide bekleriz özlettin kendini.
---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
canki585858 adlı üyeden alıntı
şişe takılanları gördükçe valla içim gitti.... süper olmuşşş.....
Kardeşim senide bekleriz.Beraber şişleriz inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)