konya (mini kapadokya)kilistra gökyurt
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tekerlerinize ellerinize sağlık kardeş,ekip güzel,gezi güzel
kömürde çay güzel.....
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
abi her şey iyi güzel hatta mükemmel ama o köpeğin tipi ne abi öyle gülmekten yerlere yattım
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
-
adem ind adlı üyeden alıntı
abi her şey iyi güzel hatta mükemmel ama o köpeğin tipi ne abi öyle
gülmekten yerlere yattım
o it önce havlayarak saldırdı ama motoru üstüne sürüncede kaçtı.hani bizde biraz salak bulduk köpeği oysa geçenlede çoban köpeğinden nebiçim kaçtıydık valla.
sonra cantadan biraz gevrek verdim taze tazeydi hoşuna gitti yanımızdan ayrılmaz oldu.arkadaş olduk sevdik birbirimizi hatta adını pire torbası koyduk sonra ..baksana dile bi metre keratanın
giderseniz sizi mutlaka karşılar
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
-
-
alosyi adlı üyeden alıntı
o it önce havlayarak saldırdı ama motoru üstüne sürüncede kaçtı.hani bizde biraz salak bulduk köpeği oysa geçenlede çoban köpeğinden nebiçim kaçtıydık valla.
sonra cantadan biraz gevrek verdim taze tazeydi hoşuna gitti yanımızdan ayrılmaz oldu.arkadaş olduk sevdik birbirimizi hatta adını pire torbası koyduk sonra ..baksana dile bi metre keratanın
giderseniz sizi mutlaka karşılar
doğru diyosun abi köpek harbiden çok salak gözüküyo inşallah gitmek bana da nasip olur. konya ve şanlıurfa gezi planlarımın içinde var. çok hoş mekanlar valla
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
-
adem ind adlı üyeden alıntı
doğru diyosun abi köpek harbiden çok salak gözüküyo
inşallah gitmek bana da nasip olur. konya ve şanlıurfa gezi planlarımın içinde var. çok hoş mekanlar valla
konyadan geçersen bi yemeğimizi yemeden gitme bekleriz..
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
-
-
Güzel olmuş elinize sağlık. Börekleri ısıtacaz diye yakmışsınız gözümden kaçmadı değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)