Sıtkı hocam geçen yılki raporunuzu da soluksuz okumuştum. Vallahi imrendim size dostluklarınız her daim olsun. İnşallah bir gün motorumla bende katılmayı ümit ediyorum. (ama bizimkisi ümit işte)
HAMOK'a kocaman selamlar olsun.
Sıtkı hocam geçen yılki raporunuzu da soluksuz okumuştum. Vallahi imrendim size dostluklarınız her daim olsun. İnşallah bir gün motorumla bende katılmayı ümit ediyorum. (ama bizimkisi ümit işte)
HAMOK'a kocaman selamlar olsun.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
enduronun rahati bir baska güzel gezmissiniz
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Harika bir kamp olmuş abi tebrik ederim sizleri. Allah tekerlerinizi düz bastırsın her daim ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Sizlerin sayesinde, dağlara çıktım, çamurlara daldım, yağmur da ıslandım, yollarda gezdim...Harika bir gezi olmuş...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
Sıtkı Abi 4-4'lük raporunu hazırlamış, farklı birkaç fotoğrafta ben ekleyeyim
Motorumu geceden hazırlayıp fabrikaya gidip vardiyadan çıkan Yücel Abi'ye hemen çıksak mı diyorum, ayıp olmasa çıkacaktık
Sabah yola çıkmaya hazırız, CRF daha 100 km'de bile değil
Ünal Hoca ve Mithat Abi arkada kalınca meraklanıp döndüğümde gördüğüm manzara şu şekildeydi az kalsın seleyi de delip geçecekmiş
Allah razı olsun insanlarımızdan, her gören yardım lazım mı diye teklif etti, elimizdeki imkanlarla hallettik amortisörü, fazla bir sürü parça varmış attık, motoru hafiflettik
ilk geceyi mecburen otelde geçirip sabahtan düştük yollara, uzaktan sığınma evi...
Sığınma evinin yüksekliği (bazı haritalarda 2450 mt gösteriyor)
ve sığınma evimiz
çadırlarımızı kurup, zirveye doğru yollanıyoruz, maden ocağının yüksekliği
ve maden ocağından zirveye uzanan yol...
tenCere ve CüRuF geriden ama emin adımlarla ilerliyor
Baho Abi
ve meşhur kar duvarı
Ke Te Me' de neymiş Ce Re Fe'de aynı yerlere gidiyor
ve yolun sonu
Canavarlarımız
CRF 3027 mt'de :alkis:
Eriş toplu fotoğraf için daha da yükseğe tırmanıyor
yolun sonunu gördükten sonra ekip aşağı inişe geçti, baktık ki 1 yol daha var yukarılara çıkan, madenci emmiler yol kapalı çıkamazsınız dedi, bizim gibi delilere söylenir mi hiç
Yücel&Berk Abi önden ben arkadan tırmanmaya başladık, zemin bir önceki tırmanıştan daha kötü , biraz tırmandıktan sonra toprak zannettiğim kahverengi buzda CüRuF'umla ilk düşüşümü yapmış oldum
(Aynı yerde Yücel&Berk de düşmüş )
Bu kadar yeter deyip kamp alanına dönüyoruz, Aileme telefon edebilmek için tepeye tırmanıyoruzama nafile :( bizde napalım Kaplan Ümit'e inat poşetle kaymacalar, bayır aşağı yuvarlanmalar yapıyoruz
telefon etmem gerekli diye sürüden ayrıldım ve aşağılara indim, yolda gördüğüm madenci emmiler şu patikadan devam et çeker dediler, epey bir tırmandım, devam ettim ama koca yarığı nasıl geçeyim...
Farklı bir yoldan yarığı aştım bu sefer de şöyle bir köprüden geçmek zorunda kaldım, çürük tahtaların korkusu mu dersin, yarığın derünliği mi yoksa, köprünün bitiminde buza tırmanmak mı, epey bi yusufladım anlayacağınız
Dönüşte madenci emmilerle çay muhabbet derken hava karardı bir anda, korkudan çok arkadaşlarımı meraklandırdığım için utandım, kamp alanına 1-2 km kala karşılaştık, beni aramaya çıkmışlar :(
Gecenin fotoğrafları var nasıl olsa, onları da pas geçiyorum, O NE ŞOT'lar nargileler mis gibi yemekler oof of
Bahadır Abi'yle kalacağım diye çadır götürmemiştim, o da çadır kurmaktan vazgeçince mecbur sığınma evinde uyuduk... uyuduk derken çok az bir süre, kükreyenler, üfleyenler uyu uyuyabilirsen
ve sabah gün doğumu...
Gece bir 4x4 gelmiş ama sahipleri yok ortalıkta...
Kıskandım Sıtkı ve Yücel Abi'yi mis gibi havada, kükreme sesleri olmadan uyuyup, böyle bir gün doğumuna uyandılar...
Allah Razı Olsun, Abdullah Amca'dan, böyle bir sığınma evi yapmakla kalmamış, elektrik için güneş paneli bile düşünmüş...
Çevreden fotoğraflar...
Günaydın CüRuF'um, daha 3 günlük ama ne halde
Daha önce CBR'ı son anda alıp ertesi gün Gürcistan'a yola çıkmıştım
CRF'i aldım yola çıkmaya 1 gün vardı ve işlerim çok yoğundu, sağolsun arkadaşımız Ahmet çantalar için şöyle bir parça yapıverdi...
Donarak saplanmış
Garip hayvan izleri vardı kamp alanımızın çevresinde...
Hadi toparlanalım...
Sığınma evinin içi, hala uyuyorlar
Kahvaltı soframız, eline sağlık Fuat Anne
American Psycho daha güzel fotoğraflar Baho Abey'de
Çatlak A.B.O. düz yolda gidemiyor sürekli ekşın
Gecenin karanlığında Bakırdağ'ın güzelliklerini farkedememişiz...
Son 2 kare de manzarasına doyamadığımız güzelim virajlı yollardan...
Katılan arkadaşlarıma ve güzel yorumlarınız için kalanlara teşekkür ederim
Güzel gezi güzel anlatım. Paylaşım için teşekkürler.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
abilerim tekerinize yüreğinize emeğinize sağlık.an ı yaşamadan yorum bile yapamıyorum ama inancınıza maceracı ruhunuza hayranım gecen seneki gezinizide imrenerek izledim
inşaallah bizlerede nasip olur böyle keyifleri tatmak ama bu şehrin içinde kendimizi kaybetmişken coook zor
tekrar tebrik ediyorum.. saygılar
GÜN OLUR devran döner..
Siz çok yaşayın emi..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Çok güzel bir gezi bu kadar güzel anlatılabilir ancak
Elinize emeğinize sağlık.
Daha nicelerini yaparsınız inşallah
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Arkadaşlar, iyi dileklerinize ve beğeni mesajlarınıza çok teşekkür ederim.
Umarım günün birinde hepbirlikte böylesine güzel maceralara yelken açarız.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
nutkum tutuldu...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
gençlik geçti gidiyor, ben eşşekliğimden motorsuzum..
üstüne bir de bu resimler...
dişim de kırıldı, zonkluyor gece gece...
Allaaam, beni baştan yarat....
ooofff içim, dışım, dişiiim oooff
haaa, tebrikler başkanım....
kazasız, belasız sürüşler dilerim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Valla şaşkın ve dumurum şu an. Karlı dolulu bir pazar sabahı elimde kahve bakakaldım.
Buralara gitmeden taksimdemi dolaştınız acaba? Hani seni taksimde delimi kovaladı sözü vardır.
Büyüksün Sıtkı babaaaaaaa .Tüm ekibe sevgiler,saygılar.Teşekkürler.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hiç sıkılmadan tek tek tek her kelimesini okuduğum ve imrendiğim örnek bir gezi raporu olmuş. Gidip görmüş kadar, orada sizinle eğlenmiş kadar oldum. Elinize yüreğinize sağlık.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Yahu delimisiniz nesiniz ?? Gidin sıcak bir yerde buluşun çay kahve falan için birlikte.
Hele o sıcak sığınma evi varken çadırda karların üstünde yatmak da neyin nesi Sıtkı hocam?
Allah akıl fikir versin emi !
Bi emekli olayım bak nerelere gidecem buralarda paylaşıp sizi çatır çatır çatlatacam.
( "Sıcak kaplıca suyu motorcusu"nun kıskanç bir ruh haliyle söylediği sözler )
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Yeter ya hayallerimi hep başkaları gerçekleştiriyor bu grupla tanışmak ve gezmek istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)