ADANA [MT] bu hafta da farklı bir parkurdaydı
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
Bu hafta,KARAİSALI-KAPIKAYA KANYONU-ALMAN KÖPRÜSÜ tarafına gidelim dedik.150 km.lik bir parkur.21 motor,1 araba ve 28 kişilk bir ekiple,gayet keyifli,bol virajlı bir gezi oldu.sucukların hazırlatılmasında,pişirilmesinde,salatanın yapılmasında,emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ayrıca ceyhan’dan katılan arkadaşlarıma,aramıza yeni katılan arkadaşlarıma da teşekkürler.bende az foto var,çoğu yükselin makinesinde,en kısa zamanda o da yükler.BUYRUN
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
-
-
Adana İl Temsilcisi
yürekçe adlı üyeden alıntı
gezmek değil sizinkisi, karşısındakine işkence yapmak...
kazasız belasız nice geziler dilerim..
Tekeriniz düz bassın dostlar
teşekkürler sencerim,sağ olasın ama bekle ve diğer lokma resimlerini gör de bak sen işkenceye.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
Yine müthiş bir gezi olmuş, katılamadığım için o şanssızım ki. İmrenerek baktım resimlere bir dahaki gezide görüşmek dileğiyle tekeriniz düz bassın abilerim
-
Bora abi Sencere katılıyorum..
işkembeyi severim amaaaaaa....
işkence beni deli ediyooorrrrrrr....
Sizlere imrenmemek mümkün değil..hem gördüğüm kadarıyla ailece geziyorsunuz,hemde huzurunuz,mutluluğunuz gözlerden okunuyor..Allah daim etsin..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Başkanım,
Fotolar için teşekkürler, eline sağlık.
Yükselim sendekileri bekliyoruz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
Adana İl Temsilcisi
teşekkürler samet kardeş,umarım birgün,seni de bekleriz gezilerimize.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
-
Hep beraber çok öpüyoz seni Fazerr Muzaffer abiii...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
-
Çok güzel bir gezi idi, harika bir grup, sizlerle tanışmak çok gzeldi. emeği geçenlere teşekür ederim
-
Adana İl Temsilcisi
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
Sağol başkanım.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
-
-
-
-
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
-
-
Sağolasın Haydut Bey ellerine sağlık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)