sayın modum makina ne istersin bu garip motorcudan, bırak gezsinler.
kılıçbalığı her daim yanındayız evelallah.
geziniz güneşli, rüzgarınız az, şansınız bol olsun.
sayın modum makina ne istersin bu garip motorcudan, bırak gezsinler.
kılıçbalığı her daim yanındayız evelallah.
geziniz güneşli, rüzgarınız az, şansınız bol olsun.
sayın modum dostum
makine
bak gördün dimiii arkaamda kimler varr bak efendi ol ayagını denk al bana ona göre bulaşşşşşşşşşşşşşş heheheheh seni seviyorum mod ummmmm
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Kılıçbalığı Abi bakıyorumda pek çok insanı arkana almışsın
Ayrıca makineyle (kankamla) uğraşmayın
Dostlarımdan allah razı olsun herkesi seviyorum.Fuut adlı üyeden alıntı
iyi olmak,samimi olmak birbirimizin yanında arkasından olmaktan başka yapacak hiç bir yolumuz yok.
Bu adana,izmir,İstanbul...... tüm iller hepsi bizim memleketimiz ve hepsi bizim dostlarımız.Fuar alanında gördüğüm şeyler çok güzeldi.Burdan tanıştığımız arkadaşalarla karşılaşınca sanki 40 yıldır görmediğimiz arkadaşlarım la tekrardan görüşmüş gibi heyecanlar hissettim.bu dostlukları ve samimiyeti çok seviyorum.kendinize çok ii bakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
22-23 nisan tarihlerinde bmwrider academy Var Olmasa kesin kaçırmazdım bu geziyi .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
zaten ertelendi falcon, diğer haftaya bekleriz kimseye yıldızlı davetiye gönderecek değiliz isteyen motoru olan,arabası olan herkes gelebilir,bizde ayrım yok
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hep beraber olmak ne güzel olur kılıçbalığının dediği gibi gezide olacak şeyleri motorbisikletçiler hiç sevmez hele hele yengeç işini çok sevdim ama yanında şarap değilde bir 1a olursa dadından yinmez valla
herkese selam olsun
hafta sonu bogsak gezisine katılımı artıralım çok ğüzel bir motor gezisi olsun kazasız belasız havada iyi olur işşallah
Hdi beylerrr kimler geliyor liste oluşturalım
Arkadaşlar merhaba
Bu gezinin detaylarını planlamak için 27 nisan perşembe günü akşam kulübümüzde buluşuyoruz.
Katılımın yüksek olması hem ricamdır hemde mecburidir!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)