korumaları on numara olan arkadaşım arkanı nasıl kontrol ediyorsun?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
o motor benim yanımdan gitti bütün yol boyunca
güzel olmuş sadece elde sigaralı fotoyu yok edelim kötü örnek olmayalım
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Extrema hocam apaci ye benzer bi halimiz mi var.Sadece 2 motorda ayna yok diye bu ön yargıyı kullanıyorsanız ayıp ediyorsunuz.Bir düşünün.Hangi apaci kendine koruma alır.Agv kask+zandona dizlik yakın zamanda alıcağım alpinestar atem mont+alpinestar gp pro eldiven.Kudrette dainese tulum+eldiven+beon kask+dainese bot.Bir düşünün bu motora yaptığım+yapacağım 3 bin küsür ekipmanı başka hangi apaci kendine yapar.Bir düşünün.1000cc motorda bile bu ekipmanı kullanıyorlarken ben 150 lik gariban bi motora neden alıcam.Kendime aldiğim ekipman motordan pahalı olucakki düştüğüm zaman beni korusun.2-3 ay içinde alınca alpinestar mont+eldiveni biliyorum herkez bana gülecek.Şimdiden gülüyorlar zaten kask konusunda.Ama kask yüzünden arkadaşım öldüğü için aldığımı bilmiyorlar.Ben kendime+çevreme koruma sağlıyorum mu sağlıyorum.Sırf 20 tl lik basit ayna için apaci kavramını kullanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.Bi düşünün niye takmıyorum.İnsanın ön yargıları karşısındakini eleştirmeye çok meraklı.Biliyorum ayna takmamak kötü birşey.Sol aynam kırık.Sağı takıyorum sol şeridi göstermiyor.Üzerimdeki bulutları ve telleri gösteriyor.Benim ne işime yarıyacak o.Konu dışına çıktıysam özürlerimi iletiyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
korumaları on numara olan arkadaşım arkanı nasıl kontrol ediyorsun?
Serdar abi biliyorum ayna yok.Aynalı olan arkadaşın arkasında seyir halinde takip ettim hep.Kimseye bir yanlışımız,şerit ihlalimiz olmadı.Sol ayna kırık.Sağ aynada rüzgarda katlanıyo,yukarı aşşağı hareket ediyor.Arkamı tam net göstermiyor.Ondan takmıyorum.Arkamla zaten hiç alakası yok.Bulutları filan gösteriyor.Az önce sipariş geçtim zaten ayna konusunuda çözmüş bulunuyorum.
Mondial Drift deki Eğsoz çok Çirkin gürültülü ses çıkarıo Bizim bursada Apaçiler kullanıo
Sizin yaşlarınızda olan çoğu gençler ne forum okur nede gezi fotografı çekip sitede paylaşırlar.Hatta bak birisi aynasızsınız diye size apaçi demiş ona laf yetiştirmek yerine ayna siparişi verdiğini söylüyorsun.Afferin size şu deli dolu yıllarınızı kazasız belasız atlatın en kral motosikletçi siz olursunuz gençler.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
apaçi değilsiniz belki ama liseli detected bi tarzınız yok değil hani. zaten ben ehliyetsizlikten sizi sınıfta bıraktım. elbete motoru ehliyet değil sürücü kullanır ama sen hem kurallara uygun iyi sür hem de ehliyetli sür. diploması olmayan birisi isterse tüm literatürü ezbere bilsin doktor olamaz. benimki sadece abi tavsiyesi, kırmak istemem, ileride hak vereceksiniz.
Hocam ehliyet şart.Evet liseliyizve tam olarak 1 sene var ehliyetimi almaya.Ehliyeti sağ sağlim alayım bir daha polis korkusu kalmıyacak.Şehir içi sessiz sakin kullanımda trafiklerin birşey dedikleri yok.Ama bugün gelirken 2 yerde trafik korkusundan ehliyetli arkadaş gidip baktı sağolsun.Ama polis yoktu ortalıkta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Abi 20 tl lik bi basit ayna için başkasını kırmaya laf dalaşına hiç gerek duymuyorum.Bir dahaki gezimiz aynalı olacak.O zaman apaci diyecekler mi bilemiyorum.Bu dolu dizgin çağımızda biz yine yavaş gitmeyi kuralları uymayı tercih ediyoruz.Max yaptığım hız 120 oda benzin bittiği için gittiği yere kadar frensiz bastığımdan dolayı oldu.Normal 80-90 takip ediyoruz.Fazla hızda merakım yok.Yolda çabucak dursun,80-90 km hız yapsın ama varsın fazla gitmesin.Gideceğim yere 5-10-15 dk geç gideyim ama bana bişey olmasın orasını tercih ederim.Ama supersport makinelere ilgim baya yüksek.Bu arada teşekkür ederim abi kendi adıma şu konu başlığında ilk kez senden duyuyorum böyle bi iltifat başka üyelerin hepsi 2 ayna takmadık diye hemen apaci diyolar.
Birdahaki resimlerede bakıcaz bakalım ayna olacak mı.
Aynadan ziyade eksozuda değiştirinde kulaklarınız çınlamasın boşu boşuna..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
arkadaşa söylüyoruz zaten yakalanırsak o boru yüzünden yakalanıcaz :D
Racing kullananlara laf atmak gibi olmasında.
Ben Honda 1000 RR ve YZF R1'e .kasksız ,parmak arası terlik ,şortla bineni gördüm.
Tamam aynası olmaması hata .En başta ben karşı çıkarım.Ama sanki türkiyedeki bütün motor kullanıcılarının aynası var bir tek onların yokmuş gibi davranmalar fln.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
güzel gezi
Geleceğin motorcularısınız tek eksik var onunda siparişini zaten vermişsiniz takdir ettim ... Bir sonraki de hikayeli ve anlatımlı olursa tadından yenmez
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)