vay be içim kıpır kıpır oldu
vay be içim kıpır kıpır oldu
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
aşk motorda
aşk fotoda
aşk paylaşmasını bilende
tekerin düz bassın
Çok güzel fotoğrafların var. Bir kısmı hatıra fotoğrafı kıvamında olsada bolge atmosferini taşımakda çok başarılı. Gezide yaşadıkların tabiki seninle ilgili. Olayları doğal karşılaman, lehine cevirmen, ceviremesende aldırış etmemen çok önemli. Bu tür yolculuğa cıkacaklarada bir örnek.
Paylaşım için teşekkürler.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
izlemekten keyif aldım, fotoğraflar harika. müthiş bi rapor olmuş bizi oralara kadar götürdün tekerine sağlık.
hep istediğim.. Allah yolunu açık etsin
Tek başına yapmış olduğun bu gezi için seni tebrik ediyor zaman ve emek harcayarak burada paylaşımda bulunduğun için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu sene izmir'den hareket gürcistan ordan doğu turu planlıyoruz . Vermiş olduğun bilgilerden beni ilgilendirenler kısımları hemen not aldım. Karagöl ve bekçilerle yaşamış olduğun macera başlı başına güzel bir hatıra bıraktı. Tekerin her daim düz bassın görüşmek üzere. İzmir' den selamlar
Aklın Yolu Bir .
Dört Teker Bedenini, İki Teker Ruhunu Hareketlendirir.
beni en çok etkleyen bu geziyi tek başına yapmış olman. ben tek motoru çıkarmaya bile üşeniyorum:/ tek gezmeyi ögrenmek lazım zevk almasını bilmek lazım sanırım sen bunu iyi biliyosun
Ben de raporu yine büyük bir zevk ile 2. defa okuyorum.Fotoğraflar çok güzel.benim de hayalimde karadeniz var,bakalım,kısmet.Tekerinize sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ne mutlu sana kardeşim harika bir gezi yabmışın o bazı anlardakı zorlularda olmasa zaten keyifli olmazdı bu nun gibi geziler tekerine taş gelmesin inşllah nice bunun benzeri geziler yaparsın hayat gezdikce güzel yoksa stres yapıp ihtiyarlarsın
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Oha ne gezmişsin be..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Arkadaşlar/ ağabeyler benden de hepinize selamlar
Yorumlarınız,dilekleriniz için çok teşekkürler ;)
İnşallah sizler de yaparsınız
Bu arada %35 ihtimal bu ramazan öncesi gene rize yaylaları turu planlıyorum, yöredeki arkadaşlarla buluşabiliriz eğer olursa...
www.2tekergunlukleri.com
fotolar harika olmuş arkadaşım.helal olsun o kadar yolu tek başına nasıl gezdin öyle.hiç mi korkmadın ayıdan kurtdan.helede motorunun selesi. tahtamı ne diyorsun ya. çok güldüm valla.değiştir artık motoruda seneye güzel bi motorla iyi bi gezi olsun bari.yolun açık olsun, kazasız günler dilerim. Kenan abin....
vallahı bayıldım okumak ve resımlerı ızlemek sankı senın yanında o anları yasamıs hıssı verdı tesekkurler
Bir karadenizli olarak sana koçaman bir bravo diyorum. Cesaretine hayran kaldım.. Kısmet olursa her sene olduğu gibi bu sene de haziran 15 den sonra bizler İstanbul dan oralara motosiklet gurubu olarak tekrar gelecez. Madem ki okadar kabadayı delikanlısın yine gel görüşelim. Çaylar bizden
" Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"
gezindeki sadelik ve dinginlik, fotoğraflara da yazına da yansımış
tebrik ederim
Allah sana daha güzel motorlar ve rotalar nasip eder inşallah
harley is making love with davidson
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)