Bodrum-Milas-İasos tanışma, kaynaşma 210 km gezi.(part II)
Reklamlar
-
senın suçun yok.. yanlış anlama bu bir GERÇEK KIYILAR MALESEF BUYUK CAHILLIKLE yağmalanıyor.... sedece bına dikmek ..... pisletmek ormandan agaç kesmek .yakmak vb gıbı...
ben zaten ANTALYA OLİMPOS GİDİYORUM HER SENE SUPER iyiki sit alanı oda sit alanı olmasa ....TALAN ETCEK TURK MILLETI
TRANSALP.GR.COM
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Pazarteside bir yolculuk var kısmetse bol fotolu olur o da
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Almayı düşünüyorum.Motora bi bakıcam, MEriç arkadaşımız davet ederse, azcıkta pazarlıkta onu sıkarsam alır gelirim.Manisa-Kuşadası-Bodrum yaparım.Sırf site için fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.Bazı arkadaşlar fotoğrafları beğenmiyor
Kuşadasında Emircan dostum var patronla atışmış,işten atılırsa onuda alıp gelicem bodruma 2 motor kafa tatili olsun onada.
Bugün hava süper burada.O baharın kokusunu alabiliyorsunuz.ne yaz sıcağı ne kış soğuğu en kralı bahar
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
HELLAS adlı üyeden alıntı
senın suçun yok.. yanlış anlama bu bir GERÇEK KIYILAR MALESEF BUYUK CAHILLIKLE yağmalanıyor.... sedece bına dikmek ..... pisletmek ormandan agaç kesmek .yakmak vb gıbı...
ben zaten ANTALYA OLİMPOS GİDİYORUM HER SENE SUPER iyiki sit alanı oda sit alanı olmasa ....TALAN ETCEK TURK MILLETI
bodrumdan pek fotoğraf karesi yok. Doğa gezisi. Muğla genel olarak memleketimin en güzel illerinden. Teşekürler.
-
Fotoğraf makinası aldım artık daha güzel çekimler olacak inşallah.Pazartesi motoruda aldıkmıydın tamamdır.
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Meriçin motorumu alacaksın eğer cevabın evetse çok yerinde bi karar olur bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Bildik güvenilir bir arkadaşın motoru varken, yabancı motor almak çok saçma olacak.Ben yılların motorcusu değilim ama uzunluk hariç tüm ihtiyaçlarımı Wolf karşılıyor.100 stabil artçı ile gidilebiliyor, zorlasan bana mısın demiyor, komforlu.Meriç motorun fotolarını yolladı bir başka güzel onunki.
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
hehe meriçin motoru alacak, bodrumda kardeş 2 wolf olacak inşallah.
-
çok güzel gezi olmuş bol fotolu belli keyif almışsınız ne güzel
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler