değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.ADANA'dan selam olsun.
değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Paylaşım için tşk. Gerçekten güzel gezi olmuş.
Bora başkanım,bol sucuklu resimler için teşekkürler,son resimdeki lokmayı hatırlayamadım ama neyse,
havalar ısındığında Kahramanmaraşlı arkadaşlarıda çağırıp birlikte aynı yerde kamp yapalım.
güzel duygular için teşekkürler,ben ve arkadaşlarım sizin şahsınızda tüm motosikletseverlere kapımız her zaman açık
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
güzel duygular için teşekkürler ahmet abi.hay hay sizler gibi rüzgar sevdalısı dostlarla kampa da varız.son resimdeki lokma tatlısı,dönüş yolunda ceyhan da,ceyhanlıların ikramıydı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
harikasınız en yakın zamanda aranızda olmak dilegimdir yüreginize saglık.
Harika bir gezi olmuş Allah kaza bela vermesin emeğinize sağlık
yani bora abiii ben buradan şimdi alınganlık yabsam siz buyuklerime saygısızlık olmaz dimi inşallah başkonuşa kadar gelmişiniz hemde ahmet abi gille yaa abicim ne vardı bi telefon açsanızz benimde gezmeye sebeb çıkartmış olurdum yaniii :( hımm hmm
ama maşşallahınız var güzel bir gezi olmuş tekerinize taş gelmeisn abiii daha nice gezilere inşallah
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
güzel gezi yapmışsınız emeğinize sağlık
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)