İnsanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması...
Reklamlar
-
Ne Kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması.
Ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması.
Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması
” Ben ” deyip susması, ” Sen ” deyip ağlamaklı kalması…
~N. Hikmet RAN~ demiş
Aslında benim tüm duygularımı yukarıdaki mısralar anlatıyor, bu aralar sevdiğim , aşık oldugum , hayatımdaki keyif aldığım herşeyden uzaklaşıyorum nedense ...
Masaldan ayrılıyorum,
Dakarı mecburiyetten satıyorum
Spora vakit bulamıyorum VS...
Herşeyin ters gitmesi ve dakarın satılması sonucunda kendime artık 3 günlük bir tatili hakettin diyerek sevgililer ayı olan şubatta sevgilimi kendi ellerimle yeni sahibine vermeye gidiyorum
Ankaraya geliyorum ilk önce Mersin anamurdan motoru alacak arkadaş annesi babası eşi ve kardeşiyle birlikte motora bakmaya geliyorlar onay veriliyor ve mersin anamur yolu gözüküyor bana : neden derseniz yeni sahibi motora binmeyi bilmiyor
Burada komik olan motoru baktırdığı usta adam hayatında büyük motora binmemiş bi bineyim dedi düşüyordu neyse bindi kaza yapıyordu sonra geldi ve bu motorun frenleri arızalı dedi fren pedalı ani frende küt küt geri tepiyor dedi adam hayatında abs li motoru geçtim arabaya binmemiş neyse ustaya 50 lira verildi ve ayrıldık oradan adam baktı motora sonuçta
Ankara yiba çarşısının orada bir yerde...
Bana ”bunu” yapmaz diye düşündüğümüz kişi; tam olarak da ”onu” yaptı değil mi? Geçmiş olsun!..
Bunun niye olduğunu bul, dersini al, yola devam et!…
ODDÜ ye geçiyoruz dostlarla sohbet için
Belki fırtına sonraki güneş böyle birşey olur ...
uzun aykut abinin grajda misafir oluyor dakar ...
Yaptığınız bütün hatalar, pişmanlıklar, abuk subuk hareketler, utanç duymalar NEDEN OLDU BİLİYORMUSUNUZ? İŞİN DOĞRUSUNU ÖĞRENMEK İÇİN ÖNCE O KARANLIK DEHLİZLER DE YÜRÜMENİZ GEREKİYORDU DA ONDAN…
gÖZÜNÜZ aYDIN! aRTIK gÜZELLİKLER sİZİ bEKLİYOR !
konyada memleketlilerimle buluşuyorum veysel ve oguz katırçıoğlu babaogul motorcular ve harika eğlenceli insanlar
Gülümse... (:
Doğan her günü yaşanmış her şeye kaybedecek neyin var ki gülümseyince? (:
Demir atma yanlızlığa, sevincini paylaş tüm insanlığa... (:
Umudunu yitirme hiçbir zaman. Her bitiş yeni bir başlangıçtır unutma (:
Korkulu gözlerle bakma hayata... Korkunun esiri olursun sonra... (:
Hayat seni yoruyor sanma, gülüşlernde saklıdır gerçekler bunu hiçbir zaman unutma... (:
Gülmek için mutlu olmayı bekleme... Bir gülüş, bin mutluluğa bedeldir bunu yaşadıkça anla (:
Hiçbir şeyi kafana takma SEN DE GÜLÜP GEÇECEKSİN ZAMANLA (:
Her ne olursa olsun gülümse diyorum içimdeki ben'e...
İçindeki umudu, sevinci yaşat..
Ve hep dışarı çıkmaya çalışan hüzne inat GÜLÜMSE...
Bazen Zordur Yaşamak…
Nefes Almak Bile Güç Gelir İnsana.
Bir Kuşun Kanadına Takılıp Gitmek İstersin Uzaklara…
Bazen Güzel Bir Söz Tutar Seni Ayakta!
Bir Sırdaşının Sıcak Gülümsemesi Bağlar İnsanı Hayata
Bitince, çekip gitmeli. Uzatmalarda gol atma hayaline kapılmadan, sessizce, efendice terk etmeli sahayı. İster bir iklim, bir şehir, ister bir aşk, bir insan, ister bir savaş, bir inanç olsun; yenilince, tüketince direnmemeli. Bırakıp gitmeyi, yaşanmış olanın güzelliğini korumayı bilmeli..
üsteki fotoğraftaki ve arkadaşı karda pekmez yemeğe gelmişler nasip işte ben mi çekiyorum onlar mı beni çekiyor tam açıkmışken
Sonra onların tarif ettikleri arazi yolundan gideyim diyorum . rahat battı asfaltta ...
sonra o batan rahat aheste aheste çıktı ...
kaygan zemin motoru zar zor kaldırıyorum ama üzerine binemiyorum felan derken yarım saat gitti ...
Her zaman mutlulugun dorugundayken gulunmez.
Bazen sirf hayata giciklikolsun diye ucurumun kenarindayken bile gulumseyeceksin.
anamura yaklaştım ama hava akşam 10 ve ufaktan soguk hissediyorum
En uzunyolculuklar bir adimla baslar.
Gercek sevgiler ise kucuk bir tebessumle baslar.
Gülümsemek sevgidir
Gönüllere ulaşan bir sihir
Mutluluğun coştuğu nehir
Gülümsemek can verir
Gülümsemek sanattır
Sildirir yaşları
Herkes muhtaçtır
Dindirir savaşları
mağracı zorla beni mağraya sokuyor aman yanlış anlaşılmasın samimi gülümsememizden
odun sobasında taze çay yapmış bir saat sohbet ediyoruz keyifli , keyifli yolunuz düşerse uğrayın derim mağracı amcaya
devamı yarın akşama
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
seni hissettim bir an, bir vakit motosiklet sahibiydim. içim hala volkanikleşir o anları düşündükçe....
motorsuzluk benim için şey gibi; şey işte...
berbat bişey yaaaaaaaa, anlatamam, gözlerime bakman lazım :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
bu sitede gördüğüm en güzel yazılardan biri olmuş. sanırım tamamen samimi yürekten süzülüp gelen duygulardan oluşması ile alakalı
-
valla arkadaşım şair misin değilsende yazını çok beğendim.inşallah ilerde bu kadar aşık birinin ruhunun yeniden yeşereceğine eminim.hayat işte bazen istemesekte sevdiklerimizi bizden alıyor.gelecekte mutlu olman dileğiyle saygılar
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
Bir damla bal, bir varil ziftin çekemeyeceği kadar çok sinek toplar...
Dakarı verdik üstüne sıfır 1000 km apachi tvs aldık dönüşümüz ilk defa bir küçük cc li motor ile olacak ve rotayı biraz keyifli hale getiriyorum ...
gece 12 gibi alım satım devir vs sohbetti herşeyi bitirip anamurdan yola çıkıyorum geçeyi taşucunda beni misafir etmek isteyen nazik bir arkadaşımda geçirecegim 130 km gece ve virajlı yol harikaydı...
GÜLÜMSE HAYATA...
Gözlerinin içi gülsün gülerken, bakışların pırıl pırıl olsun ve her
zaman nemli kalsın gözpınarların.
Ve narlıkuyu kasabasına kahvaltıya geçiyorum.. bu Küçük hanımefendi garsonumuz
Gecenin içinde yolculuğa çıkmayı unutma. İçinde hiç ölmeyecek bir
gençlik virüsü yarat ve kaç yaşında olursan ol,
her zaman 25 yaşında
kalman gerektiğini unutma.
Asla taviz verme, seni sen yapan
yanlarından. Onurlu bir yaşam sürebilmen için,şartlar ne olursa olsun
direnmeyi sakın unuma.
erdemli kız kalesi
Küçük mutlulukların görkemine
inandır kendini ve gülümse.
Umutların bitmesin asla ve umutların
bittiği yerin, hayatında bittiği yer olacağını asla unutma.
Ve şaire kulak ver:
SENDEN BİR TANE DAHA YOK BU DÜNYADA...
GÜLÜMSEMEYİ ASLA UNUTMA...******
Hayat bir sevdadır... Onu yaşa!
Hayat bir hediyedir... Onu al!
Adana yolları taştan , kız sen beni çıkardın yoldan ... baktım tvs umdugumdan kaliteli ve gidiyor rotayı uzatıyorum adanadan niğdeye oradan nevşehire...
Hayat bir bilmecedir... Onu çöz!
Hayat ...bir fırsattır... Onu yakala!
Hayat bir şarkıdır... Ona eşlik et!
...Hayat bir bahçedir... Onu der!
Hayat bir iyiliktir... Ona karşılık ver! ...
Kendine bir iyilik yap. Herkese GÜLÜMSE...
Çünkü...
Niğdede soslu döner meşhurmuş sosunu sevmedimde heryerdeki döner bana kaptırdılar heralde ama ucuzdu
Samimi bir sevginin yerini başka ne tutabilir bu hayatta...
Göremede otele gelir gelmez soyunup duş alıp yatıyorum saat 12 gibi sabah daha balona binecez
GÖREME KARLAR ALTINDA BALON TURU İPTAL :( ŞANS MI ŞANSIZLIK MI BİLEMEDİM VURUYORUM KAFAYI 11 KADAR UYUYORUM TEKRAR
Birine karşılıksız iyilik etmenin hazzını başka hangi şey yaşatabilir insana...
Hangi intikam daha güçlüdür kötülüğe iyilikle cevap vermekten...
İnsan yaşadıkça zaten, vazgeçemeyiz ki sevmekten...
Biliyorsun, küçücük bir GÜLÜMSEMEYLE değişebilir bütün dünya bir anda...
Biliyorsun, insanlığımız büyüdükçe büyür iyiliğin sıcacık kucağında...
İyilik üzerine yazılar, hikâyeler, şiirler, öneriler, güzel sözler ve daha neler neler...
Hadi, kendine bir iyilik yap. Herkese GÜLÜMSE...
Ve her gezideki gibi doğru durmuyorum yine dağ yollarına giriyorum... Çankırı tuz mağarasını görecem cep tel gps ine göre dağ bayır gidiyorum ama 4,30 saat kayboluyorum bir tuz mağrası bulutyorum ama aradığım mağra bu mağra degil
İnsanlar için en güzel hediye, hiçbir masrafa ihtiyaç göstermeyen tatlı bir gülümseyiştir.
Hz. Süleyman
Gülümsemek makyajdan daha çekicidir.
Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin %69'u kadınların gülümsemelerini makyajlı olmalarından çok daha çekici buluyor.
Gülümsemek surat asmaktan daha kolay yapılan bir şeydir.
Bir insanın surat asarken gülümsediğinden daha fazla yüz kasını çalıştırması gerekiyor. Yani gülümsemek daha az efor sarf ettiriyor.
ve doğru mağrayı buluyorum güler bir yüzle normalde kapalı olmasına rağmen 10 dk izin veriyorlar akşamın 6 sında gezmem için
Gülümsemek bağışıklık sistemini güçlendirir.
Gülümsemek ruh sağlığına iyi geldiği kadar fiziksel sağlığa da iyi geliyor. Gülümsediğinizde vücudunuz rahatlıyor. Böylece daha sağlıklı bir vücuda ve bağışıklık sistemine de sahip oluyorsunuz.
mağraya motorla giriyorum
tuzun içinden çıkmış eşek
evet gps hep abuk subuk yollardan götürüyor beni diyerek benzincide yol soruyorum , dayım gps den beter çıkıyor ben en uzun olan ilk seçenekten gidiyorum
GÜNAYDIN SEVGİ DOSTLARI...
İlk kendine günaydın de uyanırken
Ve ilk kendine gülümse aynalarda
Bir tatlı söz söyle kendine tebessüm et
Ve umursa kendini teşekkür et
Sevmekle başlar herşey kendini sev
Ve paylaştıkça çoğalır sınırsız vevgi
Dost ol kendine dürüst ol
Bir sevda sun yalansız
Ve dokun kendine hesapsız
İlk kendine günaydın de uyanırken
Ve ilk kendine gülümse aynalarda
Sonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansımanı.
Ve evime geliyorum
Bir gülümsemeyle bu kadar çok şey yapabiliyorken neden surat asıyoruz , hadi artık birazcıkta olsa hayata inat gülümsemeyi deneyelim belki daha güzel şeyler olur ,ne dersiniz
Müze Kent Safranboludan Selamlar...
Celil özdemir
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
seni hissettim bir an, bir vakit motosiklet sahibiydim. içim hala volkanikleşir o anları düşündükçe....
motorsuzluk benim için şey gibi; şey işte...
berbat bişey yaaaaaaaa, anlatamam, gözlerime bakman lazım :(
evet motorsuzluk berbat bir durum yokluk sıkıntı hocam seni çok iyi anlıyorum...
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Gezi yazısından ziyade hüsranla sonuçlanan aşk öyküsü gibi oldukça değişik ve başarılı bi anlatım olmuş
tebrik eder devamını beklediğimi belirtirim
bu arada motorunuzu sattıktan sonra sanırım başka bi motor almayacaksınız
buna üzüldüm işte
yorumunuz için teşekkürler ... cevabınız gezinin diğer kısmında
UNdocab adlı üyeden alıntı
bu sitede gördüğüm en güzel yazılardan biri olmuş. sanırım tamamen samimi yürekten süzülüp gelen duygulardan oluşması ile alakalı
bu güzel yorum içim teşekkürler
COMTAN adlı üyeden alıntı
valla arkadaşım şair misin değilsende yazını çok beğendim.inşallah ilerde bu kadar aşık birinin ruhunun yeniden yeşereceğine eminim.hayat işte bazen istemesekte sevdiklerimizi bizden alıyor.gelecekte mutlu olman dileğiyle saygılar
yok hocam ne şairliği ,şairlik kim biz kim ben gariban bir kitap okururuyum sadece ve ufak bir tebessum olusturabiliyorsam ne mutlu bana
Celil özdemir
-
klavyene sağlık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Önceki güzel gezi raporlarını bildiğim için dedim profiline bakayım yeni gezi filan paylaşmışmı diye ve bu raporu gördüm , ayda dedim
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Şimdi artık Senin o insanı alıp taa uzaklara götüren sıcak ve samimi bir gönülle yazılmış raporlarını okuyamıyacağız.
Paylaşımlarında hep benzer bir tema var .Yaşanması gerekirken yaşanamayana duyulan
sitem, pişmanlık ve Aşk acısı . Yani bizde okurken kendimizden bir şeyler buluyoruz oralarda.
İnş. bu masal tekrar kaldığı yerden daha güzel bir şekilde devam eder
Saygı ve Sevgilerimle
Hani demişya şair '' neyi erken yaşadıysam ,aslında ona uzak kaldım '' diye bizdede öyle be üstat...
amacım ben gezdim yedim içtim bakın tarzında bir rapor yapmak degil hava atmak hiç degil 3 aydır gezi yazısı paylaşmamamın nedenide özelden aldığım kalp kırıcı mesajlardır ki bir abimin ısrarı üzerine yoğun çalışma tempoma ragmen gecenin birinde yazdım raporu . sizin bu güzel yorumlarınızda sevindirdi gerçekten.
Zaman ayırıyorsunuz , sayılı ömrunuzden bana ve gezilerime... zaman ayırıyorsanız bende ayırdığınız zamana degecek ve keyifli dakikalar geçirmek amaçlı yazıyorum birazcık foruma ve okuyucuya verilen degerde deyebiliriz. zaten ben gezerken yeterince keyif alıyorum ve sizinde yüzünüzde bir tebessüm oluşturabiliyorsam bakış açınızı olumlu yönde etkileyebiliyorsam ne mutlu bana tekrardan yorumunuz için teşekkürler iyi geceler ...
Celil özdemir
-
Şimdi ben ne diyim ne yazıyım bu konuya yazıcak yorum yapıcak birşey bulamıyorum vallahi
Paylaşım için sağolasın
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Şimdi ben ne diyim ne yazıyım bu konuya yazıcak yorum yapıcak birşey bulamıyorum vallahi
Paylaşım için sağolasın
Teşekkürler...
Celil özdemir
-
-
Romeo ve Jullıet'ten fırlamış adam niye verdin Dakar ı yakışıyordu sana...
-
Gezmiş kadar yaptınız yine bizi. Teşekkürler.
Bu arada yeni motorunuz da hayırlı olsun.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
motor sevgisi böyle bişey işte... yanlız benim anlamadığım alan arkadaş kullanmayı bilmiyor demişssin ilk motor için yanlış seçim olmuş sanki dakkar at gibi motor
-
Tvs ye yan çantada takarsın sen şimdi
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
Daha önceki yazılarınızı da severek okumuştum.Bu yazıyada başlarken aynı şeyleri düşünmüştüm ve düşündüğüm gibi de oldu.Yine bir sürprizle karşılaştım.Ayağınıza sağlık Yeni motorunuz da hayırlı olsun.Ben hep derim en güzel motor sahip olabildiğim motordur diye.Yeni motorunuzun da sizin gibi motordan anlayan birini üzeceğini sanmıyorum.
-
GÜZEL YORMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ... Dakar mecburıyetten satıldı , tvs guzel ama benlık degıl yan çanta yakısır ama oda satılacak
Celil özdemir
-
celiloglu adlı üyeden alıntı
GÜZEL YORMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ... Dakar mecburıyetten satıldı , tvs guzel ama benlık degıl yan çanta yakısır ama oda satılacak
Kardeş hoşgeldin sahalara Apaci olmuşsun...Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)