Vallahi helal olsun ustelik bu havada . Supermis . Zor olmadi mi peki
dönüş karanlıkta ve yağmurda olduğu için aydınlığa nazaran zor oldu tabi. Kavaklıdere'den Kaynaklar full araziden 1.5saat filan sürdü ama aynı yolun dönüşü karanlık ve yağmurla birleşince 2ye katlandı fakat keyfide 2ye katlandı 70tl ye aldığım scoyco yağmurluk takımı çok iyi iş gördü, şakırşakır yağmurda montum hafif nemlendi.
yüreginize sağlık...
Ne güzel,tekrar isteriz. 125 cc cross aynı işi görürmü?
Guzel gezi olmus ellerinize saglik
Tekerinize sağlık
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
cok zorlu gezi olmus da son foto beni düşündürdü o sogukta o suda derin görünüo nası gectiniz helal vala
Motosiklet mucidi
Güzel gezi olmuş tekerinize sağlık.
şu fuar gelsede motosikletime kavuşsam hayırlısıyla da bende yavaş yavaş başlasam gezmelere
hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
tabikide aynı işi görür. eğer hali hazırda 125lik motorunuz varsa sizide bekleriz.
evet su derin ve soğuktu fakat yağmurluk takımlarımız iyi iş gördü.
bunlarda Kaynaklar'da karşılaştığımız Vahap abimizin makinasındaki fotolar. dönüşü araziden yapacağımızı söyleyip teklif ettiğimizde hiç tereddütsüz tamam dedi; hiç normal motorcu yok mu arkadaş ara ara beklesekte mondial ile çok iyi iş çıkardı.
Kavaklıdere Köyü kahvesinde sıcak çay keyfi
Masallah Nif Daginin Kurtlari gibisiniz, hic oradan inmiyorsunuz
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Tam macera , tek kelimeyle bravo !! , ayrıca paylaşım içinde teşekkürler arkadaşlar.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Gözünü sevdimin İzmiri Güzel gezi olmuş.Peki daha önce Balçova termalin arkasından tırmanış yaptınız mı.Eğer gitmediyseniz tavsiye ederim o rotada fena değildir.Bisikletle çok gitmiştim.
Yakında nif in muhtarı yapacaklar seni
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Oldukça keyifli olmuş, Kar, Manzara harika.
https://jaseph.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)