Peki ! , pompa ne marka ve fiatı nedir ? nette varmı ?
Peki ! , pompa ne marka ve fiatı nedir ? nette varmı ?
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Herkese teşekkürler,
Bende mutlaka alıcam bir tane.Markası Bluelight idi ama aynı buna benziyordu
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...a-12v-71897089
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bluelight-mini-hava-kompresor-top-lastik-sisir-77704848
bu olmasın
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
şahane gezi olmuş. tebrikler.
diz örtüsünü çıkarmışsın murat ?
bide tubeless lastik candır ..kolay kolay yolda bırakmaz.
adem abi hem misafirperver hem yardımsever hemde paylaşımcıdır..
Güzel gezi olmuş.Ayağınıza sağlık.Sayenizde deniz havası aldım Birde yanında takım taklavat taşımak gerçekten hayat kurtarıyor.Geçenlerde bene gaz telini kopararak tecrübe etmiştim.
Teşekkürler abi diz örtüsünü Salcano yu denerken daha iyi hissetmek için arka çantaya attım akşam dönerken taktım ayazda yine aldığıma şükrettirdi.Evet abi tubeless güzel oluyor patlamayı engelleyen sıvılarla, ama Adem abi gibi biri ile gezerken farketmez .Adem abi'yi kelime kullanarak anlatmak istemiyorum
tahsin, tazer arkadaşım teşekürler murat arkadaşımla gezilere devam etçez inşallah. Fırsat buldukça.
Güzel gezi tanışma kaynaşma olmuş tebrikler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Nurol len Adem efem sağol eksik olma emme hopturmana gerenk yok elimiz ayağımız tutuyo motorumuz çalışıyo Allaha şükür
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Daha Cesur509 abimiz ile kaynaşıcaz.Birkaç kişi daha olursa Bodrum Mt Klüp açılışını yapar
Güzel gezi olmuş ikinizinde Yüreğine sağlık. Motoru çıkarınca hem seninle hemde Adem ile yüz yüze tanışır beraber geziler yaparız
Tekerin patlaması kötü olmuş , her motorcu gibi benimde son derece korktuğum bir olay. Şansına yanında Adem varmış
Benim arka lastik dublex( şamyelsiz ). Benimde başıma böyle bir şey gelmemesi için şu ürünü düşünüyorum. Hiç değilse 10 patlamaya kadar önleyebiliyormuş
http://www.feyizoglu.com/Dublex-Last...i_47386.html#0
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
yahu milasa gidip geliyorum ama cesur arkadaşımla tanışamadık cep tel atarmısın arkadaşım özelden. Belki bende var ama unuttum kaybettim. Milasa geleceğim zaman ararım.
Muratcım mesajları aynı anda yazmışız galiba ki senin mesajı görmedim. Tabiki , görüşüp tanışacağız
Ademcim , ben motoru mart 15 ' e kadar kış uykusuna yatırdığım için yanınıza uğrayamadım Milas'a gelince haber ver tabi , görüşelim tanışalım artık Özelde numaramı atıyorum , kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)