Manisa spil dağına günübirlik tek başına bir gezi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sayın üstadım böyle yerlerde dolaşmak benimde çok hoşuma gider.Ben İzmirdeyken bisikletle tur düzenler buralara öyle çıkardık.Kemalpaşa Armutlu köyü de çok güzeldir tavsiye ederim.Tekeriniz düz bassın çok teşekkürler.
-
hayırlı gezmeler...yolunuz açık olsun...güzelde yerlermiş...gidip görmek nasip olur inş...sağlıcakla kal...
-
sayın kabataslı Çok güzel bir gezi olmus, karda motosiklet sürmek eminim çok zevkli olmustur. İzmire dönünce ilk is aynı rotayı gitmek.
Yalnız ''fazla'' soğuk olmuyor mu?
-
çok güzel olmuş tekerine sağlık
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Hocam tebrikler karda motosiklet sürmeyi ben pek göze alamıyorum.
Gözüm Motokurt'u aradı ayrılmaz ikiliydiniz her gezide.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Tebrik ederim bravo doğrusu , paylaşımınız için teşekkür ederim.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
-
tezer adlı üyeden alıntı
Sayın üstadım böyle yerlerde dolaşmak benimde çok hoşuma gider.Ben İzmirdeyken bisikletle tur düzenler buralara öyle çıkardık.Kemalpaşa Armutlu köyü de çok güzeldir tavsiye ederim.Tekeriniz düz bassın çok teşekkürler.
93-94 yıllarında bizde biskletle geziler yapardık. Spil'e yürüyerek tırmandık ama. Gezebilen herkese Allah kolaylık versin. Eskileri andık.
-
Güzel gezi olmuş.
Allah keyfinizi arttırsın...
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Gezmek iyi güzelde neden her fotoda sen ve motorun var. 1-2 foto tamamda her fotoda olmazki. Doğayı gezdiğin yerleri fotoğrafla ve tanıt. Anlatamıyorsan yazamıyorsan bıle fotoğraflar herşeyı anlatabilir. Ben senın bu paylaşımından bişey anlamadım hissetmedim.
Eleştiri için kusura bakmayın. Ama birilerinin eleştirmesi gerekiyor. Gezi paylaşımları genelde cok kötü. Bu da kötülere bir örnek.
Sayın Sinan Er 2008 yılında kendinize ait olmadığını yazdığınız bir gezi yazısından başka bir gezi yazısı düzenlediğinizi görmedim.Eleştirmek güzeldir.Ama eleştirirken de insan biraz kendisine bakmalı.Paylaşılanlardan sürekli daha güzel birşeyler paylaşmış olsanız demek istediğiniz daha anlayışla karşılanabilir.Kaldı ki burası motosiklet formu yani on resimden dokuzunun bir köşesinde motosiklet görmek bence normal.Zaten buraya konu açan insanlar bu işte profesyonel olsalar Atlas,National Geographic gibi dergilerde editörlük yaparlar.Kaldı ki bence onca gezinin ardından iyi kötü çekilen resimleri yüklemek ve üç beş birşeyler yazmak bile gidilen yerler hakkında yeterince şey anlatır.Başlıkta da gidilen yer adı tam olarak yazılı.Gidilen yer hakkında daha detaylı bilgi rahatça bulunabilir.Bence gezi resimleri yayımlayanlar zaten bir teşekkürü çoktan hakediyor.Saygılarımla.
-
tezer adlı üyeden alıntı
Teşekkür edrim,Armutlu Bayramlı köyüne kadar gittim,gerçekten güzel
-
Motokurt'un içi gitmiştir
-
EGE YELI adlı üyeden alıntı
Yücel Abi Jet gibisin masallah
yalniz basina canin sikilmadimi
Hüsnücüm,ben yalnız gezmeyide seviyorum,tek sakıncası bir kaza bela olursa o zaman kötü olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
35emre35 adlı üyeden alıntı
Motokurt'un içi gitmiştir
Ben ona birkaç defa teklif ettim,ama maça yemedi gelmedi
-
kabataşlı adlı üyeden alıntı
Hüsnücüm,ben yalnız gezmeyide seviyorum,tek sakıncası bir kaza bela olursa o zaman kötü olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Ben ona birkaç defa teklif ettim,ama maça yemedi gelmedi
evet abi yalnız gezmenin en sakıncalı tarafı o. arkadaşım dağın başında bileğini burkmuştu motoru orada bırakıp benim motorla inmiştik. 1hafta sonra gidip motoru aldık, kilit milit yok Allaha emanet.
CBR ile maça'da yemez, maça papazıda yemez
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Hocam tebrikler karda motosiklet sürmeyi ben pek göze alamıyorum.
Gözüm Motokurt'u aradı ayrılmaz ikiliydiniz her gezide.
Teşekkürler,bu geziye yalnız gitmek istedim.
-
gitmeyi planlıyorum. elinize sağlık
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Abi içime su serptin çok güzel bir gezi olmuş ..12 yılım geçti manisada ve gerek tırmanış olarak gerekse araçla kaç kere çıktım hatırlamıyorum ..Şİmdi ne güzeldir oralar .. Ama turgutalp'i unutmuşsun abi keşke orada şömine başında bir çay keyfi yapsaydın sucuklu yumurtasıda meşhurdur ayrıca
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
Maşallah güzel gezi
Paylaşım için sağolasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)