sezonu açtık: 7 Şubat Ankara - Kızılcahamam gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ekipman çok sağlam.Elinize sağlık
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
-
Ekipman çok sağlam.Elinize sağlık
teşekkürler
Güzel gezmişsiniz afferin
Polat karlara girdin mi la Pek güzel göründüler valla.
Neyse ben sanıyorum Manisanın kötü havasıyla geliyorum Ankara'ya Şansıma tüküriyim.
gel sen hel, gezeriz yine. bizde toprak yol bulamadık zaten, köy yollarında gittik geldik o kadar.
bu hafta sonu kötü diyor evt
-
umurcan adlı üyeden alıntı
Güzel gezmişsiniz afferin
Polat karlara girdin mi la
Pek güzel göründüler valla.
Neyse ben sanıyorum Manisanın kötü havasıyla geliyorum Ankara'ya
Şansıma tüküriyim.
gelirken ne getiriyon la bize?
ANGARAJ
-
Mesir macunu? Başka bşi yok burlarda Bi de delileri meşhur da iyi koruyolar onları
Bi motoru göreyim de yapak bşiler artık kaşınıyorum yemin olsun. Motor görünce gözüm falan seğirecek neredeyse
Heil Spellcheck
-
resim karesinin dışındayım ama 8. fotoda ekmekçinin karşısından sizi izliyordum .
imrenip çıkardım artık motoru ööle geziyorum serin serin
-
narkozcu adlı üyeden alıntı
resim karesinin dışındayım ama 8. fotoda ekmekçinin karşısından sizi izliyordum .
imrenip çıkardım artık motoru ööle geziyorum serin serin
katılsaydın sende
hatta köylere gittiğimiz ufak bi gölet gördük, oraya gitmeyi düşündük ama yolu bilmediğimizden geri döndük.
beraber giderdik oralara
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Gezi kompozisyonu olmadığı gibi fotoğraflarda da bol bol motosikletlerinizi paylaşmışsınız. Sıkıcı ve kötü bir paylaşım olmuş. Gezi yazısı ve fotoğrafları üzerine birkaçsayfa yazı okursanız paylaşımlarınız daha güzel olacaktır.
başlıkta gezi yazmadığım için özür dilemiyorum.
ne yani sırf "gezi" ibaresi yazdım diye mi kötü paylaşım oldu ? güzel oldu demiyorum ve güzel olması için uğraşmam, foto yu koyar geçerim.
her gezi başlığı yazan kişilere böyle yapıyor musunuz veya bana bi gıcığınız mı var ?
-
Şunu bu haftasonu yapsaydınız ya, gelirdim istanbuldan salı sabahı döndüm foruma da yazmıştım geçen hafta istanbulda olduğumu.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Şunu bu haftasonu yapsaydınız ya, gelirdim
istanbuldan salı sabahı döndüm foruma da yazmıştım geçen hafta istanbulda olduğumu.
ses var görüntü yok.
burda olduğun zaman da olur görelim bakalım
makseli adlı üyeden alıntı
başlıkta gezi yazmadığım için
aceleden yanlış olmuş. "gezisi yazdığım için" ibaresi olacak. düzenle butonu gitmiş. neyse
-
-
-
tamamdır, video geldi.
ilk 5 dkk buluşmadan sonraki sürüş, orası biraz sıkıcı
sonrası Kızılcahamam milli parkı
-
makseli adlı üyeden alıntı
tamamdır, video geldi.
ilk 5 dkk buluşmadan sonraki sürüş, orası biraz sıkıcı
sonrası Kızılcahamam milli parkı
1.5 saatlik videoyu nasıl yükledin abi, iyi sabır varmış 5 gb'dan fazladır o 720p video dosyası. Kaç gün sürdü yüklemesi ? bide umarım bu videoyu upload etmeye başlamadan önce youtube hesabını telefonla aktive etmişsindir 15 dakkadan uzun videoları yüklemek için. Benim bi kere upload ettiğim neredeyse 1gb boşa gitti youtube hemen silmiş uzun diye.
-
1.5 saatlik videoyu nasıl yükledin abi, iyi sabır varmış 5 gb'dan fazladır o 720p video dosyası. Kaç gün sürdü yüklemesi ? bide umarım bu videoyu upload etmeye başlamadan önce youtube hesabını telefonla aktive etmişsindir 15 dakkadan uzun videoları yüklemek için. Benim bi kere upload ettiğim neredeyse 1gb boşa gitti youtube hemen silmiş uzun diye.
telefon işlemini çok önce yaptım evt.
iş yerinde 3 saatte upload etti
evde töbe gitmezdi 1.7 gb idi sanırım
-
Kızılcahamam değil BUZULCAHAHAM oraları bu mevsimde...
Güzel gezmişsiniz...
Tekerinize sağlık..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Makseli milleti hıza teşvik ediyon 100-110 falan deyip videonun başında çoluk çocuğa karıştın ama uslanmadın abi
-
Makseli milleti hıza teşvik ediyon 100-110 falan deyip videonun başında
çoluk çocuğa karıştın ama uslanmadın abi
100 - 110 da hızmış gibi gonuştun
daha güçlü makine kullanmadım hiç, daha güçlü makineleri merak ediyorum.
sırf bu yüzden 325 cc yaptıracam motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)