Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

tatil planım hazır Marmaris-Dalyan-Ölüdeniz

REKLAM ALANI
    abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    arkadaşlar size erken gelebilir ama ben her yıl önceden belirlerim tatilimi ve paylaşmak istedim haziranın son haftası ve temmuz başı boşum nasibolursa büyük oranda rotam bu olacak ve ilk defa bukadar uzunyola çıkacağım (yaklaşık 1000 km) dalyan'a ve ölüdeniz'e hiç gitmedim bu güzergahta mutlaka gitmelisin görmelisin dediğiniz yerler ve erken rezervasyon için memnun kaldığınız tesis pansiyon vb. şeyleri paylaşmanızı istiyorum , hepinizin tatili dilediğiniz gibi olsun.

cesur509 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    fethiyede bir pansiyonun fiyatını sormuştum kışın. 15 tl demişti, yazın da 30tl olur demişti. fiyatı uygun gelirse kartını bulur, numarasını veririm.
    namk bunu beğendi.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    YOK
    iyi olur abim not alırım telefona

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Fethiye Hisarönü'nde 'PALMA Pansiyon' vardı. en son 2007 de gitmiştim. Aile işletiyodu. müthiş mütevazi bir yer. Tavsiye ederim, çok sıcakkanlı insanlardı.

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    fethiye den kaş a da geçmelisin ki yolları çok keyflidir tatlı tatlı virajlar ve muhteşem deniz manzarası.kaş a gidersen merkezde 3* kayahan hotel var tavsiye ederim!
    abdullah_03 bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Tatil için plan yapılır mı yahu
    Bırakacaksın akışına, yol nereye götürürse...
    Beğendiğin sevdiğin yere atacaksın çadırı, ertesi gün devam
    abdullah_03 ve mustafaferah bunu beğendiler.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Mondial Sentör 150

yok yok plan program olmadan olmaz,
    sizin dediğiniz gibi yaparsanız, neyi nerde gördüğünü ne yaptığını bile zevk alamazsın,
    proram ve güzergah en iyisidir, nereye gideceğin belli gitmek istediğin yer belli,
    kalacağın yerleri önceden tespit falan.
    bende düşünüyorum hep bakalım,

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Marmaris-Köyceğiz-Dalyan-Göcek (tekne turu yap ama konaklama) -Fethiye-Ölüdeniz. Haziran 20- Eylül 10 arası cehennem sıcakları olur.Pansiyonlar her zaman biraz daha uygun fiyatlı olur.Gelmeden önce internetten ayarlayabilirsin.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Muğlalı olarak şurayı görme diyemem aslında çok güzel cennet gibi köşelerimiz vardır. Ama Fethiyeye gittiğinde Saklı kente yeşildere şelalesine gitmeni öneririm. Konaklama konusunda sıkıntı yaşamazsın pansiyonlar yaz da olsa ucuz olur. Sorsan zaten hemen bulur girersin. Dalyanda sazlıkların içerisinden deniz kenarına kadar İztuzu plajına tekne turu var ister turla ister motorla ulaşabilirsin. Ama motorla gidersen sahilden içeriye baya yürümen gerekir. Marmarisin merkezi zaten gezilcek gece hayatı olan mekan orda merkezde vakit geçebilir. Ama bunların dışında Muğla sakar rampaya çıkarken Gökovaya (akyaka köyü) uğramanı öneririm. Muğla merkezde herhangi bir şey yok zaten merkeze uğramana gerek yok. Dalyandan Fethiyeye doğru geçersen aralarda bir sürü çadır kampları var katrancı gibi. Oralarda 1-2 saat mola vermek adına denize girebilirsin.Ya da çadır kurabilirsin. Parsele göre fiyatlandırma. Şu anda unuttum sanırım 35 Tl gibi bişeydi tam hatırlamıyorum. Bir parsele rahat 2 çadır kurabilirsin. Ama sanırım seni gezilcek yer bakımından en çok oyalıcak alan Fethiyedir. Ölüdeniz-Saklı Kent- Yeşildere Şelalesi olucak. Gittiğin her yerde tekne turuna çıkmanı öneririm. Özellikle Marmaris ve Fethiye. Maddi durumun imkan verirse Ölüdenizde paraşüt aktivitesi yapabilirsin. Anlattığım yerlerle ilgili ufak bi kaç foto paylaşmak isterim kendi fotolarımdan en azından bi fikir oluşmuş olur.

Benim memleketim Ortaca. Dalyan ile Fethiye arasında Dalyana 5-10 km kadar uzakta. Sarıgerme plajı vardır orayıda görebilirsin istersen. Tekne indiriyoruz suya.

Buda netten alınma kuşbakışı fotosu. Güzeldir.

Fethiye Saklıkentten foto.

Yeşildere Şelalesi saklıkente çok yakın hemen dibinde. Çok aşırı bir özelliği yok biraz şelalenin içine doğru yürüyosun. Ama ayakların sudayken çay keyfi yapabilirsin. Öneririm. Ayrıca şelalenin dibinde balıkçılar var yemek işini orada da görebilirsin.

Katrancı kampı. Kampın içinde marketi var. Fiyatlar tabi biraz pahalı sucuk falan normale göre. Mangal kiralayabilirsin 10 TL idi en son. Ama komşu çadırdan almak en güzeli :D

Kazasız belasız geziler dilerim. Yolun düşerse ve ben köyde olursam misafir etmek isterim. Belki belli mi olur geziye beraber devam ederiz. Yolun açık olsun...
    abdullah_03 ve mustafaferah bunu beğendiler.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

göcekte mutlaka 12 adalar turu yapın mutlaka. hayatınızda girdiğiniz en iyi sulardan biri olur. dalyanda da tekne turu tavsiye ederim. saklıkenti görün. göcekte tekne turu 50-70 tl arasında değişiyordu geçen sene. 5 tane koy geziyorsunuz. öğlen yemeyi içinde balık veya tavuk. salata vs. gayet keyifli

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı egem1194 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yok yok plan program olmadan olmaz,
    sizin dediğiniz gibi yaparsanız, neyi nerde gördüğünü ne yaptığını bile zevk alamazsın,
    proram ve güzergah en iyisidir, nereye gideceğin belli gitmek istediğin yer belli,
    kalacağın yerleri önceden tespit falan.
    bende düşünüyorum hep bakalım,
    Plansız ve rotasız olmak kadar güzel birşey yok. Bir pazar günü uyannıp direkt garajıma inmiştim, 650'lik motorumu bırakıp 125'liği almıştım turlarım diye.. Eve iki hafta sonra geldim, 3200 km yol yapmışım.
    Rotasız ve plansız süper yerleri gezdim hiç aklımda yokken. Tadı halen damağımda...
    www.motorumla.net

GUVEN54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR125R
    ölüdeniz çok güzel ama herşey çok pahalı çadır bile kurmak ucuz degil kıdrak mevkinde (3 km ilerisi)orman içinde kıdrak kamping var orada kal fiyatlar yakmaz sahibi erdogan çok iyi bi arkadaştır memnun kalırsın kelebekler vadisi ve kabak koyunu mutlaka görmelisin tekne turu yap gayet ucuz sabah kalkan teknelere yanaş pazrlık bile yapıyorlarunutmadan erdoganın telefonuda vereyim05344142531 www.kıdrakcamping.com kazasız sürüşler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)