tatil planım hazır Marmaris-Dalyan-Ölüdeniz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
fethiyede bir pansiyonun fiyatını sormuştum kışın. 15 tl demişti, yazın da 30tl olur demişti. fiyatı uygun gelirse kartını bulur, numarasını veririm.
-
iyi olur abim not alırım telefona
-
Fethiye Hisarönü'nde 'PALMA Pansiyon' vardı. en son 2007 de gitmiştim. Aile işletiyodu. müthiş mütevazi bir yer. Tavsiye ederim, çok sıcakkanlı insanlardı.
-
fethiye den kaş a da geçmelisin ki yolları çok keyflidir tatlı tatlı virajlar ve muhteşem deniz manzarası.kaş a gidersen merkezde 3* kayahan hotel var tavsiye ederim!
-
-
Tatil için plan yapılır mı yahu
Bırakacaksın akışına, yol nereye götürürse...
Beğendiğin sevdiğin yere atacaksın çadırı, ertesi gün devam
Motosikletli Kaplumbağa...
-
yok yok plan program olmadan olmaz,
sizin dediğiniz gibi yaparsanız, neyi nerde gördüğünü ne yaptığını bile zevk alamazsın,
proram ve güzergah en iyisidir, nereye gideceğin belli gitmek istediğin yer belli,
kalacağın yerleri önceden tespit falan.
bende düşünüyorum hep bakalım,
-
Marmaris-Köyceğiz-Dalyan-Göcek (tekne turu yap ama konaklama) -Fethiye-Ölüdeniz. Haziran 20- Eylül 10 arası cehennem sıcakları olur.Pansiyonlar her zaman biraz daha uygun fiyatlı olur.Gelmeden önce internetten ayarlayabilirsin.
-
-
göcekte mutlaka 12 adalar turu yapın mutlaka. hayatınızda girdiğiniz en iyi sulardan biri olur. dalyanda da tekne turu tavsiye ederim. saklıkenti görün. göcekte tekne turu 50-70 tl arasında değişiyordu geçen sene. 5 tane koy geziyorsunuz. öğlen yemeyi içinde balık veya tavuk. salata vs. gayet keyifli
-
egem1194 adlı üyeden alıntı
yok yok plan program olmadan olmaz,
sizin dediğiniz gibi yaparsanız, neyi nerde gördüğünü ne yaptığını bile zevk alamazsın,
proram ve güzergah en iyisidir, nereye gideceğin belli gitmek istediğin yer belli,
kalacağın yerleri önceden tespit falan.
bende düşünüyorum hep bakalım,
Plansız ve rotasız olmak kadar güzel birşey yok. Bir pazar günü uyannıp direkt garajıma inmiştim, 650'lik motorumu bırakıp 125'liği almıştım turlarım diye.. Eve iki hafta sonra geldim, 3200 km yol yapmışım.
Rotasız ve plansız süper yerleri gezdim hiç aklımda yokken. Tadı halen damağımda...
-
ölüdeniz çok güzel ama herşey çok pahalı çadır bile kurmak ucuz degil kıdrak mevkinde (3 km ilerisi)orman içinde kıdrak kamping var orada kal fiyatlar yakmaz sahibi erdogan çok iyi bi arkadaştır memnun kalırsın kelebekler vadisi ve kabak koyunu mutlaka görmelisin tekne turu yap gayet ucuz sabah kalkan teknelere yanaş pazrlık bile yapıyorlarunutmadan erdoganın telefonuda vereyim05344142531 www.kıdrakcamping.com kazasız sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)