Denizli 24.01.2013 Çal Kumral mesirelik alan ve Çal Kanyon gezisi
Reklamlar
-
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
ehliyeti aldım.yazın inşallah bende aranızdayım.150 MC-X mle veya almayı düşündüğüm gurubunuzun 2. GV 250 siyle
Hayırlıs olsun her zaman bekleriz Nazilli-Denizli çok yakın aslında birçok geziye beraber gidilebilir.
---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
bende isterem :D
Mehmet abi senin motor burları ne ederdi beaa tozunu attırırdı :D
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
allahtan öğle yemeğini yeyip oturdum pc başına yine de kestaneleri canım çekti valla
bu mevsimde çok güzel gezi tebrikler
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
mali_181 adlı üyeden alıntı
Kardeşim görüşelim madem Nazilli desin Polariste çalışıyorum ben Teknosanın karşı sokağında hemen
görüşelim mehmet abi.faceden konuşalım.sorularım var gv 250 hakkında
-
resimler çok güzeldi o kestanenin tatı nasıl oldu acaba yinede afiyet olsun kazasız günler dilerim
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
allahtan öğle yemeğini yeyip oturdum pc başına yine de kestaneleri canım çekti valla
bu mevsimde çok güzel gezi tebrikler
Teşekkürler...
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:16 ----------
metin27 adlı üyeden alıntı
resimler çok güzeldi o kestanenin tatı nasıl oldu acaba yinede afiyet olsun kazasız günler dilerim
Kestanenin tadı güzeldi kurtlu olabilir diye korktuk biraz ama sıkıntı olmadı ilk defa kömürde kestane yedim sıkıntısız oldu teşekürler
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Vay be sizi kutlarım süper bi gezi olmuş buralar bana yarım saat mesafede ama gidemiyoruz...
Güzel arkadaş benim memleketim güzel yauu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)