Öncelikle herkese merhabalar.13 ocak pazar sabahı 1o.30 gibi manisa aaşehir ilçesinden başayıp saIihIi oradan bozdaga şöyIe bir gezip geIdim ve Orda AIp im tunayım hep beraberdik izmirden geImişIerdi.
Öncelikle herkese merhabalar.13 ocak pazar sabahı 1o.30 gibi manisa aaşehir ilçesinden başayıp saIihIi oradan bozdaga şöyIe bir gezip geIdim ve Orda AIp im tunayım hep beraberdik izmirden geImişIerdi.
Güzel gündü... 300 km yol yapmışız o gün
Hiç de çaktırmadı motorlar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
elinize sağlık çok güzel kareler
Yüreğinize sağlık , paylaşım için teşekkürler
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
tekerinize sağlık
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Elinize sağlık.Bir resimde Hoplatmalık Patates diyor.Nedir ki hoplatmalık merak ettim doğrusu?
Motorlar yanyana ok güzel görünüyor.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
İç ısıtan resimler olmuş.Yolunuz açık olsun
Mustafa abim gecen hafta da ailem ile gittim cig dusmus koyden yukari kimseyi salmadilar koyun icinde kar vardi gecen hafta ne yagmis yani bu arada caylar icin alper abi ile sana sonsuz tesekkurler
ArkadaşIar güzel dilek ve temenniIeriniz için ç0k teşekkür ederim
Çok güzel gezi olmuş, gönlünüze sağlık.
karda motor başka oluyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
dekarator...eline sağlık...yanlız fotolarda kim kimdir belirtsen arkadaşlarımızı tanıma fırsatımız olurdu...
SIm arkadaşIar kIvayedeki harf Ierin bazısı arıza yaptıgı için fazIa yazamıy0rum 0turan ünaI bizIer s0Idan 1.aIp tunay 2 ben 3hasan 4 bekir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
İşin rekIamı arkadaşIar h0pIatmaIık zıpIatmaIık patates ç0k küçük eIek aItı 0Ian patatesIer
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Aga Kıskanma ya tenereyi nx tenerenin yanında yavrusu gibi duruy0r.
güzel gezi olmuş
arkada kar manzaralı resimlerden biri en güzel doğa fotoğrafı topiğinde paylaşılabilir bence
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Hoplatmalık zıplatmalık patates.
Bir çeşit pazarlama taktiği herhalde
Güzel gezi olmuş paylaşım için sağolun
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler, haftaya pazar eğer hava güzel olursa benimde bozdağa çıkma niyetim var ama umarım yollar çok donuk değildir sonra kayıp yayılmayalım yerlere
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)