DADWY R&R istanbul Fuar Buluşması ve Gezi Fotoları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abi süpersiniz yaaaa valla bravo en sonunda toplandınız hemde tam toplandınız vala resimler süperrrrrrrr bide kim kimdir yazsaydınız tam olurdu ama gözlerim yaşardı tebrikler
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
-
kusura bakma eve gec geldım bir an evvel yoluyayım diye boyutlarını kucult ayarla falan ancak foto programlarımın cogu (kullanmaya kullanmaya ucmus) uzerinde oynuyamadım ve vakıtte gec amlum yarın da iş bunu ya şimdi yapacaktım yada gunler sonraya kalacaktı mahcup olacaktım...
artık GreatWhiteShark daha detaylı ve guzel bir sunum yapar.
-
sukida adlı üyeden alıntı
Abi süpersiniz yaaaa
valla bravo en sonunda toplandınız hemde tam toplandınız vala resimler süperrrrrrrr
bide kim kimdir yazsaydınız tam olurdu ama gözlerim yaşardı tebrikler
bi de izmir tayfası olacaktı ki... şöyle ortaya bi karışık bi şeyler yapacaktık. sağlık olsun. nasipse sonra diyelim. ama geçekten süper bir gün geçirdik. batista123'den sonrası da gayet güzeldi. hatta bilmediğim bir yerde bir yoğurt yedik, ömrümde görmedim böyle bi şey. bir sonraki gezi için anadolu yakasında bi yerleri düşünüyoruz. daha fazla katılımla daha iyi bir gezi sunacağımızı sanıyorum.
-
En sonunda ilk denebilecek gezimizi yapabildik...
Gövde gösterisi diye buna denir...
Sirkeci'de buluştuktan sonra sahilden fuara giderken birkaç kare yakaladım...
Derken fuara sonunda gelebildik...
batista123, gyazici, cuk_o, petitfalcon, GreatWhiteShark, demonicdreams, kaldera
Veee yola çıkıyoruz... Küçükçekmece, Büyükçekmece...
Bir diğer gövde gösterisi...
Bu karelerden sonra batista123 gelen telefon üzerine grubumuzdan ayrıldı
ve bizde Çatalca'ya doğru yola çıktık...
Derken karnımız açıktı ve köfte yemeğe kara verdik birden...
Izgara köftelerin yanında bir yoğurt geldi ki sormayın, bıçakla kesip yedik peynir gibi...
Hatta yanımıza alıp eve götürmek istedik ama lokantanın sahibi siz eve gidene kadar
yoğurt ayran olur diye satmadı...
Parasıyla değil mi kardeşim dedik, değil dedi...
Herkes tıka basa doydu ve Arnavutköy'e doğru yola koyulduk...
Yolculuğumuz işte böyle sürdü ve iyi bir gün geçirdik... Ardından herkes evlerine dağıldı...
Katılan, katılmayan herkese teşekkürler arkadaşlar...
İşte videomuzda burada...
http://rapidshare.de/files/17091415/MVI_0059.AVI.html
.
.
.
.
.
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
çok yakışıklı olmuş arkadaşlar
devlet izin verirse eğer bizde katılacağız turlara
güzel bakan , güzel görür.
-
-
Yakında bööle tura katılanlara TKV vergisi gelecekmiş... Motor bedelinin %10'u...
Tura Katılım Vergisi... Devlet bu... Ne zaman ne yapacağı belli olmaz...
Bu arada hatırlatayım... Fotolarda gördüğünüz nazi kaskının hiçbir koruması yoktur...
Birisi sapan ile taş atarsa sadece taşı sektirir o kadar... Bu kaskı sadece evden bir kaç sokak ilere giderken veya boğazda yavaş yavaş turlarken kullanıyorum...
Normal zamanlarda NOLAN 'ımdan şaşmam... duyurulur...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
hep birlikte olduktan sonra....onuda öderiz bea....
resimler harika çıkmış arkadaşlar.enkısa zamanda tekrarını ümid ederim.dün 210 km yol yapmışım.sizden ayrıldıktan sonra g yazıcı ile beraber aksaraydan sirkeciye geldik.sırada beklerken kalabalık bir grup geldi.arvasi 3 hocam ve izmir ekibinden tanıdıklarım vardı.sırada ve gemide bayağı kaynattık.mayısta taraklı kampı var mutlaka gelin diye ısrar etti.bakalım neden olmasın...sonra
kadıköyde g yazıcıdan ayrıldık.ben sahilden kartala kadar devam ettim.
iyi ve güzel geçen bu günün sonunda tatlı bir yorgunluk vardı..
iyi bakın kendinize dostlar...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çook güzel...
Regalcilerin bu birbirine bağlılığı örnek olmalı diğerlerine
-
Dünkü geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Çok keyifliydi. Bir daha ki sefere diğer arkadaşları da bekleriz.
-
Videoyu açamayan arkadaşlar özel mesaj atıyorlar... Buradan toplu cevap vereyim dedim... Ben tekrar linkten yükledim bende açıyor...
Açabilen var mı onu sorayım aslında...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
video olayı süper olmuş abi. gezi sonrası tadılacak bir zevkmiş. eline sağlık.
bu arada dikkat ettim de gayet kurallı gidiyormuşuz. takip mesafesi, sürüş pozisyonu falan süper be
not: ben bu geziden en kısa zamanda bir tane daha istiyorum!..
-
abiler keşke katılsaydım çatalca gezinize artçı arkadaş fuarı gezmek istedi vakit yetmedi size katılmaya
neyse bidahaki sefere şilemi olur antalyamı olur. ama bostancı dan fuara kadar olan yolculukta çok eğlenceliydi. teşekkürler arkadaşlar.
-
Artçını fuara bıraksaydın o kendisi gezerdi, sen de bizimle gelirdin...
Zaten saat 18:00 den sonra ben fuara geri döndüm... Sonra artçını alır eve dönerdin...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
süpersiniz beyler, umarım ankaradada sayımız artar da biz de turlarız...
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
-
ben de istiyorum... burada siyah raptor olsaydı alacaktım şimdi...
regal e serisi 4290, yeni seri 4890 olacakmış.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Helal size arkadaşlar...Çok güzel bir gezi olmuş.Fotoğrafları,iç geçirerek seyrettim.(Bir tarafımız şişmezse iyidir.)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Bravo RR culara
Arkadaslar bizlere bu görsel şenliği yaşattığınız için hepinize çooook tşkkler... Tam RR culara yakışır bi gezi olmuş tekrar tekrar tebrikler...Videoyu da seyretmek isterdim ancak açamadım bana yardım ederseniz sevinirim
-
Güzel gezi hocam.Riders on the Storm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler