yaw arkadaşlar ben bundan bişey anlamadım bu pazarda şile taraflarınamı gitsek :D
yaw arkadaşlar ben bundan bişey anlamadım bu pazarda şile taraflarınamı gitsek :D
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
bence sorun yok gibi sanki.bu haftada buralardayım gibi..budur.
yaw sahi o nasıl motor kullanmaktı yaw..budur
wınapm da ve diğer lerin de çok rahat açılıyo sorun yok dostummes adlı üyeden alıntı
KALDERA
abi sen bu gün şişli mecidiyeköy taraflarında motoru kaldırıma park ettinmi ??
sanki senin motoru gördüm gibi geldi
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Eh demekki izmir bu geziden daha çok katılımlı bi ğezi yapmak zorunda, GWS abim gövde gösterisi derken banamı taş atıldı yoksa benmi öyle anladım olsun be nisan sonunu bekleyin diyorum alırım anahtarınızı diyorum son olarak sayfayı açan arkadaşım DADYW yazarsan dogru olur
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
yok kardeşim motoru çıkarmadım yerinden bugün.cuk_o adlı üyeden alıntı
İstanbul süpersiniz.biz izmir olarak ne kadar sık da buluşsak 7 motorla rekor sizde.bunun keyfini çıkarın .çünkü bu rekor sizde ÇOOOOOOOOOOOOk kısa bir süre kalacak.Yolunuz açık olsun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Bunlar reklam kokan söylemler Mike. Alırım anahtarını.
Forever +1
Acı yoksa kazançta yok.
Videonun linkinin üzerine tıkla...mes
Bravo RR culara
Arkadaslar bizlere bu görsel şenliği yaşattığınız için hepinize çooook tşkkler... Tam RR culara yakışır bi gezi olmuş tekrar tekrar tebrikler...Videoyu da seyretmek isterdim ancak açamadım bana yardım ederseniz sevinirim
Açılan sayfanın sağ alt köşesindeki Free üzerine tıkla...
Yeni sayfa açılacak ve sn. yaklaşık 30 dan geriye doğru saymaya başlayacak...
Sayma işlemi bitince...
Please enter...XXX den sonra 3 haneli rakam yada yazıyı... here:XXX hanesine gir...
Download kısmına tıkla...
Save disk kısmına tıkla... 3-5 dakika sonra yemek hazır...
Dikkat et yakma yemeği...
Daha 35 kişi indirmiş...
Bu arada gövde gösterisi derken R&R lerin gövdelerinin gösterisinden bahsetmiştim...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Kaldera senın fotoları daha cok beğendim ve kıskandım , bir daha ki sürüşde bende giderken fotomun cekılmesını rica edeceğim..
Beni de kimse çekmemiş zateee...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Tıklıyoruz tıklıyoruz gitmiyo...
Gidince de tam gidiyoo yaa..
Buralarda biryerlerde son mesajı silebilme yeri olsa hiç te fena olmayacak aslında...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
çoook güzel çook alsakta şu motoru bizde katılsak.... yalnız karar veremiyorum doğrusu bu motor mu yoksa keeway 250 lisimi diye ama bu galiba)
keeway'i ben de merakla bekliyodum (almak için değil, görmek için. zaten bu motoru almıştım). derken sabısızlıkla beklenen makine geldi. geldi gelmesine de, sanki aceleye geldi biraz. açıkçası keeway'i gördüğümde "bunu niye beklemedim ki" diyeceğimi sanıyordum! neyseki öyle bir pişmanlık yaşatmadı bana.
RR tercihimden hala pişman değilim yani.
muhtemelen çok zevkli bi gezi olmuştur.... sızlerın adına sevındım... gercekten cok hos...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)