Açıklıyı bilgiler barındıran bir gezi yazısı eline tekerine sağlık..
Açıklıyı bilgiler barındıran bir gezi yazısı eline tekerine sağlık..
Güzel bir geziyi mükemmel bir sunuşla paylaşmışsın kardeşim,ellerine sağlık.
arkadaşım teşekkurler paulaşımların için ama tek başına canın sıkımıyor mu gonul muhabbet edecek birisini ister bir arkadaş bir yoldaş ben hayatta cesaret edemem tek yola cıkmyı canım sıkılır 100 km sonra ne bileyim bak bak şuraya bak diyecek birisi olması lazım bence
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
böyle uzun bir gezide bana lazım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzel bir gezi raporu ile özellikle erzurumu gezmiş olduk sayende.
doğu karadenizi daha önce gezdiğim için,erzurum dedim.
ayder ile ilgili bir tesbitte ben yapayım,doğa harikası bir güzelliğin i,çine bu kadar
edilebilir,heryer taş bina dolmuş,dediğin gibi insanları söğüşlemek için el ovuşturan
esnaf tipleri...
motor tercihi konusunda sana katılmıyorum,eğer enduro bir motorla
yapmışolsaydın geziyi,çok daha kafan rahat,her çukura girince,huzurlu
tıngır mıngır,sorunsuz(motor açısından) gezi yapmış olurdun.
ama sonuçta bizlerin gözünü gönlünü açmayı başardın,kışın en
soğuk şu günlerinde.tekerine yüreğine sağlık kardeş.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
hoca süper ya, bu yaz nereye gidiyoruz?
imrendim resmen, bu yaz benim de böyle planlarım var ama bu kadar uzun yol olmayabilir,
süpersin tebrik ederim.
çok güzel bir anlatım da olmuş, eline sağlık
:]] Vallahi yalan söylemiyeyim pekde kimseyi aramadım. Daha bi' rahat olduğunu söyleyebilirim.
Sen daha ne kadar gezeceksin. gün içinde, 10 defa böyle bir tur yapıyorsun zaten
Açıkçası 660R hayalim desem yalan olmaz.
Tam anlamıyla benim için yapılmış motor. Ama geziye çıkmadan önce garaja baktım ne var diye scooter denk geldi ben çıkıyorum dedim çıktım.
Ama ne yalan söyliyeyim X9'da bozuk satıh haricinde bana mısın demiyor
Hem motor hemde Karadeniz içn söyleyeceğim çok şey var ama bu bölgedekileri kırmamak, forumdakileri de sıkmamak adına bir çok şeyi yuttum desem yeridir
Teşekkürler
Aslında yine farklı rotalar yapmışlığım var ama paylaşıma açmadım.
İnanın Erzurum'da bisikletli! Kanadalı çift ve yine Sivas civarı Vespa ile turlayan 60-65 yaşındaki gezginlerle karşılaştım.
İmkanları denk getirdikçe gezip görmek lazım.
Teşekkürler.
Cağ kebabı konusunda eklemek istediğim bir şey var bir Erzurumlu olarak; Erzurum'a yolunuz düşer ve cağ kebabı yemeye karar verirseniz öncelikle Koç Cağ Kebabı nerede onu sorun ve imkanınız varsa oraya gidin, Gel Gör de fena değildir gayet lezzetli güzel cağ yaparlar , arkadaşmızın yakındığı pişmemiş et konusuna gelince ; siparişinizi verirken az pişmiş ya da çok pişmiş diye belirtmeyi unutmayın zira herkesin damak tadı aynı olmaz . Ha bir de unutmadan Erzurum'da cağ kebabçısına gidip masaya oturduğunuzda otomatikman bir cağ getirir servis tabağınıza koyarlar daha sonra isteğinize göre 2,3,4... gelir şaşırmayın, afiyet olsun .
Güzel bir gezi olmuş. Bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Rapor da oldukça başarılı. Merak ettiğim her şeyi rahatlıkla görebildim (öğrendim).
Güzel gezilerinizi keyifle devam etmesi ümidiyle...
Kartallar yalnız uçar...
Açıkçası illede cağ kebabı diye tutturmamıştım. Tortum'a giderken yemek yesem mi yemesem mi derken burayı gördüm ve daldım içeri.
Ben tavuk döneri dahi yanmış severim. Bu şekilde gelen siparişleri artık böyle kabul edip en hızlı şekilde rotayı tamamlamak için fazla harala gürele olmadan mekandan ayrıldım
Daha iyi geziler sizin olsun, saolun
Tebrikler cok guzel bir gezi cok guzel fotolar cok guzel notlar ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ne denilebilir ki.. adamın dibisin yaa
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Çok güzel bir gezi olmuş. Allah tekerini düz bastırsın. Sayende memlekete kadar gidip gelmiş oldum. Bende maxi scoo kullanıcısıyım, bayadır FZ6 almayı planlıyordum ama senin motoru görünce iki gündür x9 ları araştırıyorum beni arafta bıraktın
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
çok güzel resimler inanki içim gidiyor resimleri görünce eline saglık
çok güzel gezi yapmışsın
fotolardan çok yazdığın yazılar daha keyifli geldi valla
erzurumdaki şu araçların kendi kendine gitiiği yerde sen motoru denedin mi merak ediyorum
uzun yola çıkacakacaklara da bulunduğun tavsiyeler gerçekten güzel faydalı olacaktır
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Ne yaptın bea
Bilmukabele. Sen yine de FZ6 yı gözden düşürme. Vitesli motosiklet başkadır
Eyvallah, daha iyileri senin olsun
O yokuşta otomobil sürücüleri, aracı stop ettirip kontağı bi tık açık bırakıyor sonra baya baya gidiyor.
Tabi bunu yaparken araçtan iniyor, hareket etmeye başladığında geniş geniş yanında yürüyor.
Bizim motosikletler o kadar mazlum ki biz olmadan ayakta duramadığından :] mecburen kontağı kapatıp o gücün seni çekmesini bekliyorsun.
Ve yaklaşık 300kg(yük,binici vs) olan motosikletle zorda olsa hakikaten de deneyip hareket ettiğini gördüm.
muthiş bi gezi tebrik ederim.abi o kontak kapatarak çıkılan yokuş aklıma takıldı bi anlatırmısın
GUZEL BIR GEZI OLMUS VERDIGIN BILGILER DAHA GUZEL KAZASIZ BELASIZ NICELERINE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)