Karadeniz Kıyıları Teftiş Edildi (Ümit&Mete Handro)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bi gezi. Paylastim hemenden cekemezlik yapip gezmisin hadi tesekkur edem kòfte hor severim seni
-
bu soğukta gezilirmi yaw..... totoş donmuştur...
allah kuryelerin yardımcısı olsun...
ben tatlı su motorcusuyumda....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Len sarı çizmeli pandam iyi gezmişsiniz valla imrendim totoş donmadımı la hava soğuk tu ya la bana ulaşamamanız herhalde Allahın bi lutfu )ben üşürdüm yaa soğuk moğuk sizin kanınız sıcak işlemez size
Lan bidaha kine bensiz gitmeyin sakkıın ha!!
-
abi beya gezmişiz
bu arada bi araba sıkıştırması sonucu şarampole fena daldım..
çok şükür düşmedim..
-
CBF 150 alacağım ve bunun tek sebebi sensin mete_han
-
mete handroyu forumumuzun sarı çizmeli mete ağası ilan ediyorum :D
-
hacı sen yapmazdın böyle hatalar resimler 6600 lamı çektin ne yaptın bune böyle... allahım sana geliyorum pozları veriyorsun 100 bin kmdir cbf 150 üstündesin isyana mı başladın garii kışlık çizme alalım sana artık bak ben 2009 yılında diadora aldım 170 gayme..ömürlük mübarek ömürlüükk
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
mezit adlı üyeden alıntı
Bi gezi. Paylastim hemenden cekemezlik yapip gezmisin hadi tesekkur edem kòfte hor severim seni
ganga senin gezi traşdı kabul et...ölü hayvanları falan koymuşun ki ruh sağlığını yansıtıyor...belkide sen kıydın hayvanceğize ne malum... para yoktu ganga bi dandik çay içtik döndük ama kral dolandık..abovv..
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bu soğukta gezilirmi yaw..... totoş donmuştur...
allah kuryelerin yardımcısı olsun...
ben tatlı su motorcusuyumda....
ganga inan aklı olan bu havada gezmez evet ama yağmur olmaması harikaydı ben en kral kara kıyamete razıyım ama o yağmur yokmu damlalar yüzüne vurdumu adeta çıldırıyor insan...sanada Allah kolaylık versin...
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Len sarı çizmeli pandam iyi gezmişsiniz valla imrendim totoş donmadımı la hava soğuk tu ya la bana ulaşamamanız herhalde Allahın bi lutfu
)ben üşürdüm yaa soğuk moğuk sizin kanınız sıcak işlemez size
Lan bidaha kine bensiz gitmeyin sakkıın ha!!
senin ne gaden hanım evladı...sütoğlan...ana kuzusu olduğunu da biliyoruz ganga rahat ol...Ali Naziksin senin totoş hassas..bu geziden sonra 1 hafta yatalak olursun...
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
abi beya gezmişiz
bu arada bi araba sıkıştırması sonucu şarampole fena daldım..
çok şükür düşmedim..
ganga uzun yolda yardırıyoruz normalde senide alıştırıcaz...yerler ıslak diye ürkek sürdün bugün...düşecek bir hızda değildin zaten yol dardı adam sabredemedi sende az hızını normal seviyeye getirmeyince sağa kaykılmak zorunda kaldın...
anamur.spor adlı üyeden alıntı
CBF 150 alacağım ve bunun tek sebebi sensin mete_han
şu zevki 10 liraya yaşadık inanırmısın dostum...100 km yapıldı...verdiği keyif ölçülemez...
makseli adlı üyeden alıntı
mete handroyu forumumuzun sarı çizmeli mete ağası ilan ediyorum :D
eyvallah dostum...çızmalar 2007 Kartal Koçtaşdan alınma...marka birde..gezer...
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hacı sen yapmazdın böyle hatalar resimler 6600 lamı çektin ne yaptın bune böyle... allahım sana geliyorum pozları veriyorsun 100 bin kmdir cbf 150 üstündesin isyana mı başladın garii
kışlık çizme alalım sana artık bak ben 2009 yılında diadora aldım 170 gayme..ömürlük mübarek ömürlüükk
valla ilk kalite fotolar Ümitin makinasıyla sonrakiler benim X2-01 le...benimki dandik tabi 0.3 mp..arkadaşın 3.2 mp...cefeye dönüşüm çok güzel oldu aga...kişisel motor gibi...bisiklet gibi huyunu suyunu bildiğin bi alet sonucta keyifli...sende para var ganga sana gomaz 170 gayme...
buruc72 biraderim aynen öyle ama inanılmaz çamur attı bölge resmen çamur deryası ..çizme giymek mecburiydi...birazda ben alışığım soğuğa vicud yağlı biraz doğal koruma var.. soğuk sağlamdı ama...başkası olsa direkt yatak döşek hasta eder...
hadi ben yatayım yarın işe kalkıcaz..öperim..kar kıyamet bizi bekler yarına..görüşürüz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Tebrik ederim. BU havada iyi gezmişsiniz. Sarı çizmeleri at çiftliğine gideceğiniz için giydiğini söyle abi,:) yoksa gezi boyunca çekilmez bence. Yağmurdan çamurdan kurtulmak için iyi bir çözüm ama ayaklara işkence. Üşümemenin bir yolu vucuttan nemin hızla atılmasıdır. Ayakların terledikce dışası atılamıyor ve ıslak ıslak daha da çok üşüyorsun. Normal bir ayakkabı giysen belki bu kadar üşümezdin. Kazasız belasız nice gezmeler dilerim. Saygılar.
-
İki teker aşkı bu olsa gerek.. Teftiş gayet iyi geçmiş sanırım yüzlerinize yansımış..
-
oooo hamburger mete...
herşey iyi güzelde , sarı çizmeler ne alaka yaw.. bari siyah alsaydın..
hayın cbf ve sürücüsü mete_31elizabeth@hotmail.com
-
Güzel bir gezi olmuş , tekerinize yüreğinize sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Bu havada helal olsun benim gibi tatlı su motorcusu değilsiniz.Paylaşım için tşkler.
-
sahilde biraz üşümüştüm..ama motor üstünde hiç üşümedim..
beya kalın giyindim..
allta içlik - kot pantolon- yagmurluk.
üstte gömlek.-derimont-motor montu-ve yagmurluk.
-
Yazlık eldivenlerle elleriniz üşümedi mi hiç.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
oooo hamburger mete...
herşey iyi güzelde , sarı çizmeler ne alaka yaw.. bari siyah alsaydın..
hayın cbf ve sürücüsü mete_31elizabeth@hotmail.com
kanka bu mete31elizabeth ne demek oluyor biraz açarmısın
harbiden senin kalıbına başka 150cc gitmez aga senin motorun belli yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
mete; İki gündür bir arkadaşımız rahatsızlığı sonucu vefat etti onunla ilgilendik. Eve henüz geldik. başka işlere bulaşmamak için siteye girdiğimde çılgınlığınızın fotolarını gördüm. Kardeş vallah ben bir daha cenaze işlerine bulaşamam. iliğime kadar dondum. Aklını başına topla yoksa yanlız gidersin)
" Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"
-
Lan mete bir gün gelecek bu sözlerinden utanacaksın öyle bi gezicezki seninle sen neymişsin diyeceksin az kaldı şimdi
Tyo vermiyim anladın sen mevzuyu ha olmazsa bişey o zaman sen kıvırmış olursun ona göre ))
-
metehandro bursaya gelırmısın bılmemde ben ıstanbula geldıgımde senı bulupta bı yerlere yelken acmassam ahanda adamda degılım ağa.cizmeler bıldıgın sarı ne komedı la.markasıda amacı zaten bellı etmıs (gezer).aynı bende sen gıbıyım belkıde abartabılırım karda yaga buzda olsa gunde en az 5-10 km yapmadıgımda kendımı rahatsız hıssedıom.allah kazasız belasız surusler versın en kısa zamanda tanısmak uzere.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)