Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
şimdi hepiniz zatürreden hastane kuyruğunda değilsinizdir inşallah.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Resim koymadan gezi bölümüne konu açanlara karşılık harika bir gezi olmuş. Ayrıca hakikaten endurocular geçmiyo oralardan :D
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
helal olsun gençler, bence enduro motora geçme vaktiniz gelmiş.
enduro motoru olupta araziye sokmayan, sonrada endurocuyum diye geçinen nice motorcular bilirim. misal Alp_tunay
elektriksel aksamlar iyi yalıtıldıysa hiç birşeycik olmaz. motor bloğuna su geldi çatlar eder filan diyen arkadaşlarada, motor sıcakken hiçmi yağmura yakalanmadınız; motorunuz çatladımı diye sormadan edemiyorum.
fakat yan yatan CB'nin eksozundan kesin su girmiştir, keşke kafasını kaldırıpta giren suyun çoğunu eksozundan boşaltsaydınız. ve en yakın zamandada yağını değiştirin derim.
nice güzel arazi gezileri dilerim, enduroya devam
CB en fazla 1 saniye falan öyle kaldı aslında düşürmedi yani Sonradan dediğiniz gibi kıllandım ve yağın viskozitesini falan kontrol ettim sudan çıkartınca sorun yok gibiydi.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Yok hepimiz turp gibiyiz maşallah.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Sizi artık Cross paklar anca
Legends may sLeep.. But they never diE..!
güzel etkinlik ama madem böyle bir zevkiniz var alın birer cross keyfinize bakın derim.bu güzelim motosikletlere eziyet etmeyin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Valla helal olsun ben giremiyorum o kadar suya
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
madem endurocu değilsin niye 2adet enduro motorun var ehtiyar
böyle gençlere, hakkını vereceklere satta bir süpermoto, raceing filan al da asfaltta takıl.
yazık oluyor caanım endurolara
senin kıyamadığın NX250nin aynısı geçen gene patikalarda, kayaların arasında yardırıyordu
Herkesin içinde enduroculuk var, böyle arasıra ortaya çıkıyor işte
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
bende supermoto ile dalsammı acaba çamura :D , güzel olmuş ama
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Vaytt tam bizlik ya süper gezi olmuş tebrik ederim.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
siz baya eğlenmişsiniz belli ama cb galiba suda yatmış motora su girdi muhtemelen, hasar var mı? meraktan soruyorum inşallah yoktur
Ninja
sayın ehtiyar alp_tunay, bu video size efendim
öndeki senin NX250nin aynısı, arkadakide benim pioner 200
NX patikanın kayalık yerlerinde asfalt lastiğinden dolayı biraz zorlandı ama 12km'lik keçi patikasını bitirdi.
http://www.facebook.com/video/video....00144221026605
Valla tebrikler.Ben bisikletle bile o sulara yaz vakti giremezdim.Size ve motorunuza zeval gelmesin.
eğlenceli bir gün olmuş, tekerinize sağlık..
honda capanya görmesin sizi orada commuterlerle
On numara bir başlık olmuş , teşekkürler geçler zevkle okuyup izledim , "Deli kanlı" diye niçin diyorlar , biz yaşlarda , daha iyi itirak ediyor insan.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Parasıyla değil mi abi, yazık değil valla motorlara. Süper gezi olmuş.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)