Merhaba arkadaşlar dün akşam sahilde yaptığımız ve duyurusunu buradan da yaptığımız etkinlikten bir kaç fotoğraf...
Katılımcılara teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar dün akşam sahilde yaptığımız ve duyurusunu buradan da yaptığımız etkinlikten bir kaç fotoğraf...
Katılımcılara teşekkürler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Biz teşekkür ederiz, elinizden geleni yaptınız. Kaza haricinde güzel bi akşam oldu.
Afiyet olsun bu arada ne kazası gecmis olsun
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
çok yorgun olduğumdan gelemedim.. tekerlek rulmanları dağınık ve ön freni tutmayan cbf 150 li ile ikiyüz küsür km kuryelik yapınca insan mahfoluyor... afiyet olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi nasıl kıskandırıyosunuz varya. Şu üniversite sınavı bi bitsin, etkinlikten etkinliğe koşucam.
Bizi takip etmeye devam edin o halde
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bu soğuk havalarda tahminimden fazla motosiklet tutkunu bi araya gelmiş. Her paylaşımdan sonra bi sonrakinde bende varım diyorum ama mutlaka tuhaf bi engel aniden çıkıveriyor.
Neyse artık bi sonrakine İlk fotoğrafı görünce gece gece monitöre ekmek bandım, biraz tuzu bol olmuş
Devamının gelmesi dileğiyle
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
birkaç fotoda benden
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)