Gardaş komşumuzun güzel insanı, çok güğzel tanıtmışsın ata diyarını. İnşallah bir gün bizde gidonumuzu o taraflara çeviririz..
Gardaş komşumuzun güzel insanı, çok güğzel tanıtmışsın ata diyarını. İnşallah bir gün bizde gidonumuzu o taraflara çeviririz..
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
Yahşi gezi olmuş ellerine sağlık.. Ben o uçak enkazını merak ettim. Sanki Türk savaş uçağı gibi? bilgin varmı?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Selamlar,olumlu fikirleriniz için teşekkür ederim.İlk başta belirtmek isterimki sizin gezi yazılarınızı severek okuyorum ve kendime tecrübeler çıkarıyorum.İşte resime dikkatla bakarsa bir kaç yerde gözüküyor tripodum.Geziye çıkarken 1 metrlik bi tripod almışdım kendimle.Motoru yazın almışdım,işte yazın 4-5 farklı bölgelere tur yaptıktan sonra motor 11.600km-e ulaşmışdı bende satı verdim.Şimdi yeni bir gezi yazımı hazırliyorum,Kafkasyaya yapılmış bir gezi 2 kişi 2 hafta 2500km-den çok bol bol resimli bir gezi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Uçağın üzerinde Sovyetler logosu olan kırmızı 5 yıldız vardı.Büyük ihtimal rus uçağı,amma sölediğin gibi bende ilk başta türk uçağına benzetmişdim
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
gardaşım zollu gezmişsin vallaha...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
depo 8 liraya doluyormuş güzell.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
8 liraya depoyu fullemişsiniz.Bu da demek oluyor ki kazıklanıyoruz.
Ne güzel 8 tl ye 300 km lik bir gezi burada yapmaya kalksan en az 40 -45 tl benzin sarfiyatın olurdu bu arada hava gerçekten sıcakmış fotolardan belli ama şu kış günlerinde içimi ısıttı resmen teşekkürler paylaşım için eline emeğine sağlık Kardeş ülke Azerbeycanımızın tanıtım elçisisi gibisin resmen sağol devamını bekliyoruz bu arada
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)