Tabiki inşallah görüşürüz.
Tabiki inşallah görüşürüz.
Arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür yazamadım. Dün gece yolda kaldık eve gece 2 de girebildim.
neden , problem ne oldu, mekanik arizami?
Devamı nerede bu gezinin ?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Arkadaşlar tam olarak 13 aydır foruma bazı sebeplerden dolayı giremedim. Bu sürede çok yol yaptım, çok gezi biriktirdim ama sizlerle paylaşmak bir türlü nasip olmadı. Öncelikle yarım kalan geziyi bitiremediğim için okuyan herkesten özür dilerim. Bu hafta finallerimden sonra yazıyı tamamlayıp diğer tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Herkese tekrardan merhaba..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
Yok arabayla kalmıştık çok şükür yağmur, dolu, kar; dağ, tepe hiç yolda bırakmadı.
Gecenin şu saatinde, oturduğum öğrenci evinde, sanki gittim, gezdim, tekerim patladı, balık tuttum, o tikenli şeyin ortasından çıkan şeye zeytinyağı döküp ekmek bandım, geri geldim.
öyle sevaba girdiniz ki
emeğinize sğlık..
vallahi geç okumumuşum fakat iyi ki konu pörtlemişte okumuşum.çok keyifle okudum seyrettim hayal kurdum,emeğine sağlık dostum.yazılarının devamını bekliyorum
Tuttugun balik pisi kedi baligida denir bes para etmez........yazik keske denize salsaydin
DENIZ KESTANESI DER SEN ORDA DUR HOCASI BENI SENIN SARISI DEDIGIN YER YUMARTA KISMIDIR LIMON TUTUCAN VE YECEN
AFRODIZYAK DIR.. ....BU ARADA midiliye git ben yuz defa gitmisimdir gidersenn ayvalik dikili yi begenmezsin ama .....
Cok guzel yerdir midili ama temmuz ayinda gitme sanirim o aylarda LEZBIYEN FEST VAR yani festivali haberin olaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)