pazar gunu [ 02.04.2006 ] fuara gitmeyi düşünen arkadaslar varsa sabah saat 10'da capitolun onunden gazlıyoruz ufak ufak geze geze gıderız...
motorun markası , modelı , hızı onemlı degıl yavas yavas gıdıcegımız ıcın sorun olmaz :
pazar gunu [ 02.04.2006 ] fuara gitmeyi düşünen arkadaslar varsa sabah saat 10'da capitolun onunden gazlıyoruz ufak ufak geze geze gıderız...
motorun markası , modelı , hızı onemlı degıl yavas yavas gıdıcegımız ıcın sorun olmaz :
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
ozur arkadaslar yannıs yere yazmısım :( kusra bakmayın bı daha tekrarlanmıycak emın olun :(:(:(:(:(:(:(
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
o nedemek ya fuaara birkiii bide benimki mi diyonuzzzzzz ne alaka yada ben anlamadımmm
Yeni yine yeniden
yok arkadasım senın için fesat ondan ole anlıyosun sen yanı fuara gıdıyoruz gelmek ısteyen varsa buyursun dıyorum sende gel :p
hııııııııı (yıne anlamadım ama neyse )
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)