süper gezi olmus, tekerinize saglik
süper gezi olmus, tekerinize saglik
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
hocam seneye haziran gibi karadeniz üzerinden artvin'e ordan erzuruma ordan niğde aladağlara ve ordan da istanbul'a dönecek şekilde bir gezi yapmayı planlıyoruz. göreceğimiz yerler ise kaçkar dağları,karagöl sahara ve hatila vadisi milli parkı,kırmızı periler diyarı ve aladağlar. tabi oraya kadar gitmişken bir günlük kapadokya gezisi de olabilir..net bir plan yapıp bir kaç aydan önceden böyle bir geziye ihtiyacı olup yapamayan arkadaşları teşvik etmek amaçlı duyuru yapabiliriz. .muhtemelen ortalama hızımız 115/120 km/hz gibi olucaktır ve gezi planını ona göre yapacağız.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Abicim biz (jackal64 ile) illede sınırı geçelim hevesindeyiz..ne varsa bu Gürcistanda bilmem... aslında yerinizde olsam böyle bir duyuru yapmam...uzun gezilerde tanımadığın veya yolda tanımak zorunda kalacağın kişilerle uzun kmler yapmanı istemem...ekibin sağlam yıllık izinleri ayarlayın olay tamamdır dostum...risk bence...teşvik etmek amaclı derken size eşlik etmek isteyenler olabilir...bu arada sizin hızlara bizim çıkabilmemiz mümkün değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaş motordaki haki renge hayran kaldım o kadar güzel renk mi olur
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bu harika geziye giden ekip beni evlerine davet etti, çok güzel bir kahvaltı hazırlamışlar! gerçekten hepsi 10 numara 5 yıldız adamlar. herşey için teşekkür ediyorum.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Allah senden razı olsun @satoyama :D
Cumartesi Lastigi aldık taktık ;)
Arkadaşlar emeğinize sağlık 10 numara gezi olmuş eğer karadeniz rotanız belli olunca haberleşelım size yardımcı olmak bir kahve ısmarlamak ısterim 5447767887 apdullah yılmaz tokat nıksar
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Tebrik ediyorum çok güzel gezi olmuş.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Teşekürler ;) Tarısı başınıza
havalar kapalı iken insanı gaza getirmeyiniz lütfen.
gerçi biz AnkaraMT olarak hergün bir doz eundro alıyoruz ama böyle fotolar insanı kışkırtmakta
Şöyle bir iç geçirdim resimlere bakarken ve bu güzellikleri görebilecek miyim acaba diye düşünmeden edemedim...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
of ooof çok güzel gezmiş kamp yapmışsınız, gitmek istediğim yerlerden biri. nasipse inşallah bizde Ağustosta Bolkarlara çıkmayı düşünüyoruz. şimdilik her pazar İzmir'in dağlarıyla yetiniyoruz
ellerinize sağlık,görmüş gibi oldum
İyi gezi yapmışsınız,resimlerin kalitesi çok iyi,paylaşım için teşekkürler.
Kurtlarımız yeniden kaynamaya başladı. Mart ortasında çok kısa bir gezi, Nisan sonuna doğru kısa bir gezi planı var fakat kesmez bizi!
Yazın başında gerçek bir gezi yapmayı planlıyoruz inş bu sefer daha güzel fotoğraflar ve videolar çekicez.
imece usulü GoPro hero3 almak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)