tatile bayrama baba ocağına gelmişken burada da motor gezisi yapayım dedim ve hemen bindim motora koyuldum yola
vurdum kendimi dağlara buyrun fotoğraflar konuşsun
cross yazacaktım yanlış olmuş
tatile bayrama baba ocağına gelmişken burada da motor gezisi yapayım dedim ve hemen bindim motora koyuldum yola
vurdum kendimi dağlara buyrun fotoğraflar konuşsun
cross yazacaktım yanlış olmuş
Hakkaten kros motorlar içinmiş o yol Yalnız etli mantarda süper olabilirmiş aslında
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
baya yükseklere çıkmış sizin icat...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bir daha ki dağ vericisi fantazim buraya olacak inşallah karadağ trt vericileri rakım : 2230 yolu asfalt herkese tavsiye olunur
Uploaded with ImageShack.us
bu arada evim konyadan karamana giderken 30. km içeri çumra kasabasında buradan çok motorcu kardeşim geçiyor geçerken yanıma uğramanızı isterim yemeğimizi yersiniz çayımızı içersiniz tanışırız
ismim seyit devrim tel:0544 342 04 78
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:36 ----------
---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
evet ramazan dışı biraz dökük gibi ama babam her 1000 km de castrol yağ koyuyor onun içine shell den başka benzin almaz kıpraşımlı hatun ama sağlam :D
seni götürsün bırakmasında kıpraşımlı olsun..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bizim motor şimdilik yok olacak inşallah motor babamın bakalım akılda büyük bir enduro var nasip olursa
enfes bir gezi olmuş bence! bu arada konya tarafının düz ovalarında o kıvrımlı boş yollar motosiklet için ne kadar da güzelmiş, bunu anlamış oldum... Ayrıca ağaçların olmadığı dağlarda taş ve kayalıklarıyla farklı bir manevi havaya sahiptir, oralarda bir başına olmak insanı olgunlaştırır...
bu güzel gezi için tebrik ediyor ve paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
Not: Bu arada sevimli kardeşlerimizin toprağın bu kadar kuru olduğu bir dönemde buldukları mantarı merak ettim doğrusu, aslında gerçekten bulup bulmadıklarını merak ettim demeliyim ama akşam ki davete bakılırsa bulmuşlar hakikaten!
gerçekten merak ettim bu mantarı keşke adını da sorsaymışsın ;) yolum inşallah ileride düşer, gerçekten çok hoş, imkan meselesi tabii, yoksa bugün atlar çıkardım yola altımda bir adventure motoruyla...
selamlar..
dağ mantarı dediler abi baktım ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum kafa işte yassı sarı gri renkli mantardı hemde büyük büyük :D inşallah bir adventure da bana Rabbim nasip eder o zaman hedefim Türklerin ana yurdu Orta Asya - Türkmenistan turu
Güzel bi gezi olmuş bu motor sizin daha çok kahrınızı çeker çinli motorlar kötü değil aslında motordan anlamayan insanlar biner ve bakımsız olurlar ee ne demişler bakarsan bağ bakmassan dağ olur.TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
Bu yol kosullarına dayanan motor saglam demektir. Paylaşım için tesekkurler emeginize saglık.
Güzel gezmişsin... Tebrikler...
Keşke mantarlı et yemeğini yeseydin yahu
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
demek annemin memleketine geleceksiniz. ben senede bir kaç kez çıkarım bu dağa yayan. güzel zirvesi vardır . şansınız varsa atlara denk gelirsiniz.
---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:37 ----------
demek annemin memleketine geleceksiniz. ben senede bir kaç kez çıkarım bu dağa yayan. güzel zirvesi vardır . şansınız varsa atlara denk gelirsiniz.
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:54 ----------
keşke 1nci resimdeki gibi bir portre olsa ama .
---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:57 ----------
bu arada berbat bir düzeltme işlemi var sitenin
bu efe mut'lu
daha bir sürü fotosu varda yüklerken site biraz dandik olduğu için süren doldu vs diyor yüklenmiyor. saçma bişey ben kızıp yüklemiyorum değilse ben çok gezerim elimde kıyamet gibi arşiv var yüklerim buraya ne olacak. vallaha siz çok sabırlıymışınız . tebrik ederim buaraya foto yükleyenleri.
bu efe mut'lu
Güzel bi tatil değerlendirmesi olmuş tebrikler paylaşım için ayrıca teşekkürler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)